Συνάντηση Κροντηρά με Λιβάνιο: Μετά τα 4 εκατ. για εργοστάσιο αφαλάτωσης έρχονται και προσλήψεις στο δήμο Τήνου

Newsroom.
17/05/2024 16:12
 
 
 

 

Ο Δήμαρχος Τήνου Παναγιώτης Κροντηράς, συναντήθηκε για μια ακόμη φορά με τον Αναπληρωτή Υπουργό Εσωτερικών, Θεόδωρο Λιβάνιο.

Η συνάντηση, σύμφωνα με ανακοίνωση του δήμου Τήνου, πραγματοποιήθηκε σε ιδιαίτερα θετικό κλίμα στο γραφείο του υπουργού. Ο Δήμαρχος ευχαρίστησε για μια ακόμη φορά τον Υπουργό για την έγκριση χρηματοδότησης 4 εκ. ευρώ για το νέο εργοστάσιο αφαλάτωσης στο νησί.

Ο κ. Κροντηράς επισήμανε στον κ. Λιβάνιο την ανάγκη επίλυσης κάποιων χρονιζόντων προβλημάτων αλλά και μιας ρεαλιστικής στοχοθεσίας που θα επιτρέψει στο Δήμο να ανταποκριθεί στις ανάγκες της σύγχρονης εποχής και των αναγκών των δημοτών.

Στο επίκεντρο της συζήτησης βρέθηκαν θέματα που άπτονται της αρμοδιότητας του Υπουργείου Εσωτερικών, με έμφαση στις δυσκολίες που έχουν δημιουργηθεί από εκκρεμότητες της προηγούμενης Διοίκησης.

Πιο συγκεκριμένα ο κ. Κροντηράς έθεσε με αγωνία στον Υπουργό το ζήτημα βιώσιμης λύσης για το Σφαγείο Ελαιοτριβείο της Τήνου αλλά και την εξέταση τυχόν αίτησης θεραπείας από το δυσβάσταχτο πρόστιμο των 200 χιλιάδων ευρώ που έχει επιβληθεί στο Δήμο και αφορά την δημοσιονομική διόρθωση, μετά τον τακτικό έλεγχο της χρήσης 2021.

Στο περιθώριο της συνάντησης εργασίας ο κ Λιβάνιος, «άναψε το πράσινο φως» για την άμεση πρόσληψη ατόμων, έτσι ώστε να καλυφθούν οι ανάγκες σε μόνιμο προσωπικό, στο Δήμο Τήνου!
Από την πλευρά του ο Δήμαρχος, στα πλαίσια της αγαστής συνεργασίας και της καλής σχέσης που έχει αναπτυχθεί, προσκάλεσε τον Υπουργό να επισκεφθεί το Δήμο Τήνου το προσεχές διάστημα.

Αξίζει να σημειωθεί πως δέσμευση των δύο πλευρών, είναι ότι η καλή συνεργασία που υπάρχει ανάμεσα στο Δήμο Τήνου και το Υπουργείο Εσωτερικών θα συνεχιστεί και στο μέλλον, με τον κ. Λιβάνιο μάλιστα να αναφέρει ότι η πόρτα του γραφείου του είναι πάντα ανοικτή, προκειμένου να βοηθήσει σε όποιο πρόβλημα μπορεί, ώστε αυτό να επιλυθεί.

Ακολουθήστε το naxostimes.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

(Visited 114 times, 1 visits today)

One Comment

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*