Δήμος Τήνου : Νέα Ψηφιακή Εποχή του Δήμου με νέα ανανεωμένη ιστοσελίδα

Newsroom.
09/07/2024 12:02
 
 
 

 

«Γιατί σωστός δημότης είναι ο ενημερωμένος δημότης» αναφέρει o Δήμαρχος Τήνου Παναγιώτης Κροντηράς

Η ιστοσελίδα του Δήμου Τήνου πέρασε στη νέα εποχή.

Η δημοσίευση του Δήμου Τήνου: «Με ιδιαίτερη χαρά σας καλωσορίζω στην ανανεωμένη ιστοσελίδα του Δήμου Τήνου, η οποία ανοίγει νέους ορίζοντες και σας μεταφέρει σε μια σύγχρονη, ψηφιοποιημένη εποχή!

Με συνεχή ενημέρωση και καινοτόμες λειτουργίες, αυτή η ψηφιακή πλατφόρμα δημιουργήθηκε για να βρίσκεται δίπλα σε κάθε πτυχή της καθημερινότητάς σας: από τη διάδραση με τις Υπηρεσίες του Δήμου και την έγκυρη ενημέρωση για τα δημοτικά θέματα, μέχρι την άμεση και αποτελεσματική επικοινωνία με τους εκπροσώπους μας.

Η νέα, ανανεωμένη και σύγχρονη ιστοσελίδα του Δήμου Τήνου περιλαμβάνει πολλαπλές ενότητες που μπορούν να καλύψουν τις ανάγκες του σύγχρονου πολίτη με ταχύτητα και ασφάλεια, εξοικονομώντας πολύτιμο χρόνο και βελτιώνοντας την καθημερινότητά σας.

Σας προσκαλούμε να εξερευνήσετε το νέο μας ιστότοπο και να επωφεληθείτε από τις δυνατότητες που προσφέρει, συμβάλλοντας έτσι στην καλύτερη και πιο αποτελεσματική λειτουργία του Δήμου μας.

Παρουσίαση:

Οι κύριες ενότητες της ιστοσελίδας σχεδιάστηκαν με στόχο την πλήρη ενημέρωση και εξυπηρέτηση των δημοτών, υιοθετώντας τον κανόνα των τριών κλικς για άμεση και εύκολη πρόσβαση σε όλες τις πληροφορίες.

Ενότητες της Νέας Ιστοσελίδας

Δήμος Τήνου:

Σε αυτή την ενότητα, οι πολίτες μπορούν να βρουν ένα καλωσόρισμα του Δημάρχου, την παρουσίαση των Αντιδημάρχων και των Εντεταλμένων Συμβούλων με τις αρμοδιότητές τους. Επίσης, παρουσιάζεται το Δημοτικό Συμβούλιο και οι Σύμβουλοι των Κοινοτήτων, καθώς και όλοι οι Δήμαρχοι που έχουν διατελέσει στο Δήμο Τήνου. Θα προστεθούν παλιοί πρόεδροι καθώς και ιστορικά στοιχεία του Δήμου της Τήνου που οφείλει ο Τηνιακός να γνωρίζει μιας και αποτελεί κομμάτι της ιστορίας του τόπου μας.

Ενημέρωση:

Η σημαντικότερη ενότητα για την πληροφόρηση των δημοτών. Εδώ περιλαμβάνονται προκηρύξεις, δελτία τύπου – ανακοινώσεις, κανονιστικές αποφάσεις του δήμου, καθώς και ενημέρωση για την ανακύκλωση. Όλες οι πληροφορίες είναι όμορφα και απλά μαζεμένες για εύκολη πρόσβαση.

Εξυπηρέτηση:

Στην ενότητα αυτή, οι πολίτες μπορούν να βρουν αιτήσεις προς τις υπηρεσίες μας που μπορούν να συμπληρώσουν και να αποστείλουν ηλεκτρονικά, χωρίς να χρειάζεται να περιμένουν στην ουρά. Ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι η αίτηση για αλλαγή ονόματος στον υδρομετρητή, η οποία μπορεί να γίνει με απλή αίτηση και αποστολή email, διευκολύνοντας τη διαδικασία σε συνεργασία με την εκάστοτε υπηρεσία. Οι Αιτήσεις θα συμπληρώνονται συνεχώς με βάση τις ανάγκες.

Συλλογικά Όργανα:

Εδώ οι δημότες μπορούν να βρουν τις αποφάσεις της Δημοτικής Επιτροπής και του Δημοτικού Συμβουλίου, παρέχοντας πλήρη διαφάνεια και πρόσβαση στις διοικητικές πράξεις του δήμου.

Επικοινωνία:

Όλα τα στοιχεία επικοινωνίας με τον δήμο μας, όπως τηλέφωνα και email των διαφόρων τμημάτων, είναι συγκεντρωμένα σε αυτή την ενότητα για την εύκολη επικοινωνία των πολιτών με τις υπηρεσίες μας.

Δέσμευση για Συνεχή Βελτίωση και Προσβασιμότητα

Στοχεύουμε να κινηθούμε με βάση τις ανάγκες των δημοτών μας, έχοντας κατασκευάσει μια πλατφόρμα που είναι πλήρως επεκτάσιμη και διαχειρίσιμη εσωτερικά από την υπηρεσία Πληροφορικής του Δήμου μας.

Έχουμε ενσωματώσει λειτουργία προσβασιμότητας (accessibility) ώστε η ιστοσελίδα να είναι φιλική και προς τα Άτομα Με Ειδικές Ανάγκες, διασφαλίζοντας έτσι ότι όλοι οι δημότες μας έχουν ισότιμη πρόσβαση στις υπηρεσίες και τις πληροφορίες του δήμου.

Ακολουθήστε το naxostimes.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

(Visited 22 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*