Τήνος: Ο μικρός βιολιτζής Ιάκωβος ξαναχτυπά σε πανηγύρι – Έδωσε μια παράσταση που δύσκολα θα ξεχαστεί

Newsroom.
18/08/2024 21:27
 
 
 

 

Σε λίγα χρόνια, δεν θα αποτελεί έκπληξη να τον βλέπουμε να πρωταγωνιστεί στα πανηγύρια της Τήνου, φέρνοντας μαζί του τη μαγεία της νησιώτικης παράδοσης σε κάθε χορδή του βιολιού του

Τα νησιώτικα γλέντια – πανηγύρια συνεχίζονται στην Τήνο και ο μικρός βιολιτζής Ιάκωβος δίνει δυναμικό παρών στα περισσότερα. Χθες, στο πανηγύρι του Φαλατάδου, ο μικρός Ιάκωβος με το βιολί του έδωσε μια παράσταση που δύσκολα θα ξεχαστεί. Γύρω του, ο κόσμος χόρευε με ζωντάνια, ενώ εκείνος ήταν στη μέση του κύκλου πάνω σε ένα σκαμπό.

Ο μικρός βιολιτζής από την Μυρσίνη αναμένεται να γίνει ένας από τους κορυφαίους μουσικούς του νησιού. Σε λίγα χρόνια, δεν θα αποτελεί έκπληξη να τον βλέπουμε να πρωταγωνιστεί στα πανηγύρια της Τήνου, φέρνοντας μαζί του τη μαγεία της νησιώτικης παράδοσης σε κάθε χορδή του βιολιού του.

Ο Ιάκωβος δεν είναι μόνος σε αυτό το μουσικό ταξίδι. Στα χνάρια του μέντορά του, Παναγιώτη Μάνεση, ένας από τους πιο καταξιωμένους βιολιτζήδες των Κυκλάδων, ο Ιάκωβος ξεκινά να μαθαίνει τα μυστικά του οργάνου και της παράδοσης.

Ακολουθεί βίντεο απο τη χθεσινή του “παράσταση”:

Πηγή: parapolitika.gr

Ακολουθήστε το naxostimes.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

(Visited 1 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*