Τήνος: Έκδοση αδειών λειτουργίας μετά από 7 χρόνια στις αθλητικές εγκαταστάσεις

Newsroom.
16/09/2024 17:56
 
 
 

Μετά από σωρεία γραφειοκρατικών συνθηκών και από πίεση που άσκησε προσωπικά ο Δήμαρχος Τήνου Παναγιώτης Κροντηράς δύο σοβαρές αθλητικές εγκαταστάσεις στο νησί μας απέκτησαν άδεια λειτουργίας.

Μετά από 7 συνεχόμενα χρόνια και κάτω από μεγάλη προσπάθεια του εντεταλμένου Συμβούλου Αθλητισμού Ιωάννη Μέγκουλα φτάσαμε αισίως στην έκδοση άδειας λειτουργίας τόσο του Κλειστού Γυμναστηρίου ” Τήνια 1896 – Νικόλαος Βιδάλης , όσο και του Αθλητικού Γυμναστηρίου ” Βίντσι”.

Αφού διαπιστώσαμε ότι από το 2017 δεν είχαν εκδοθεί οι Άδειες Λειτουργίας των γηπέδων έπειτα από την αλλαγή του νόμου ΚΥΑ ΥΠΠΟΑ/ΓΔΥΑ/ΔΤΥ/ΤΠΑ ΑΕ/ 408113/21902/2725/603/2022 (ΦΕΚ 3568/Β/10-10-2017), προχωρήσαμε στις διαδικασίες για την έκδοση των αδειών.

Στους πρώτους μηνες της Δημαρχιακής μας θητείας εξασφαλίσαμε πρώτα την πυροπροστασία των γηπέδων, η οποία αφόρα την ασφάλεια των αθλούμενων αλλά και των θεατών.

Κάναμε ετσι ένα ακόμη σημαντικό βήμα προχωρώντας στην έκδοση των αδειών λειτουργίας, έχοντας πάντα ως γνώμονα τη σωστότερη και ασφαλέστερη ανάπτυξη του αθλητισμού στο νησί μας. Ο Παναγιώτης Κροντηράς – Δήμαρχος Τήνου επεσήμανε πως θέλουμε να προσφέρουμε στους πολίτες μας, και ιδιαίτερα στη νεολαία, ασφαλείς και σύγχρονους χώρους άθλησης.

Είναι ευθύνη όλων μας να διαφυλάξουμε αυτό το έργο και να το προστατεύσουμε από οποιεσδήποτε καταστροφικές ενέργειες.

Τα γήπεδα ανήκουν σε όλους και πρέπει να παραμένουν ένα ζωντανό σημείο αναφοράς για τη σωματική άσκηση και την κοινωνικοποίηση των νέων μας.

ΑΠΟΦΑΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ 29/Β/2024
ΘΕΜΑ: «Χορήγηση άδειας λειτουργίας στην αθλητική εγκατάσταση Δημοτικό Κλειστό Γυμναστήριο στην περιοχή Αγία Σοφία Γύρλα»
ΑΔΑ : 6Γ21ΩΗ6-1Δ2

ΑΠΟΦΑΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ 30/Β/2024
ΘΕΜΑ: «Χορήγηση τμηματικής άδειας λειτουργίας της αθλητικής εγκατάστασης «Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Τήνου (Περιοχή Βίντσι)».
ΑΔΑ: 9Η1ΥΩΗ6-ΛΘΞ

Ακολουθήστε το naxostimes.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

(Visited 11 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*