Ζώδια: Σκορπιέ μου, σήμερα οι συζητήσεις που γίνονται οι επαφές που έχεις σου αφήνουν κάπως ανάμεικτα συναισθήματα

Newsroom.
12/09/2024 07:21
 
 
 

 

Το σημερινό εξάγωνο του Ερμή από το Λέοντα με τον Άρη από τους Διδύμους δημιουργεί ιδανικές συνθήκες για την εκτέλεση σχεδίων, την επίτευξη στόχων και την αποτελεσματική επίλυση προβλημάτων. Είναι μία ημέρα επικοινωνιακής εγρήγορσης και λήψης πρωτοβουλιών!

Τα Ζώδια της Πέμπτης 12.09.2024: Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από την Αγγελική Μανουσάκη

Κριός
Σήμερα, Κριέ μου, είναι μια μέρα που εστιάζεις στην επαγγελματική σου εικόνα. Από το πρωί υπάρχουν διάφορα που θα σε αποσπάσουν, όπως μικροπαρεξηγήσεις με συνεργάτες ή καβγαδάκια και παράπονα που θα ακούσεις από το αμόρε. Το μυαλό σου όμως είναι στο πώς θα διατηρήσεις αυτή τη δυναμική σου εικόνα στο επαγγελματικό. Θα υπάρξουν διαφωνίες ή έντονες συζητήσεις πάνω σε ζητήματα δουλειάς και ίσως δεις τις ιδέες σου να τίθενται υπό αμφισβήτηση, κάτι που δε θα δεχτείς αμαχητί, το ξέρουμε όλοι. Τώρα, εσύ τηρείς το πρόγραμμά σου και οι πληροφορίες που έχεις συλλέξει για τη δουλειά σου είναι πολύ βοηθητικές για να φτάσεις το επιθυμητό αποτέλεσμα. Κάποια καλά νέα στα οικονομικά σου σήμερα θα αναπτερώσουν σημαντικά το ηθικό σου.

Ταύρος
Ταύρε μου, έχεις μια διάθεση να δεις τα πράγματα πιο θετικά και να δεις πώς μπορείς να προωθήσεις τα πλάνα σου καταλλήλως. Από το πρωί έχεις μια έμπνευση και έναν ανοιχτό τρόπο σκέψης που μπορεί εύκολα να σου δώσει λύσεις. Στη δουλειά υπάρχει ένα περίεργο κλίμα και εκεί ίσως χρειαστεί να δεις τα πράγματα πιο ρεαλιστικά. Επίσης, συζητήσεις με την οικογένεια μπορεί να φέρουν στην  επιφάνεια διαφορές που νόμισες πως είχαν επιλυθεί και οι τόνοι θα ανέβουν αρκετά. Εσύ όμως έχεις κατά νου ότι χρειάζεται να βρεις λύσεις και να κινηθείς κάπως πιο γρήγορα. Μια προετοιμασία για αυτό το κομμάτι θα ήταν ό,τι καλύτερο, προκειμένου να αποσυμπιεστεί η κατάσταση άμεσα και να διατηρήσεις κι εσύ αυτό το θετικό vibe που θέλεις να έχει η μέρα σου.

Δίδυμοι
Δίδυμέ μου, σήμερα χρειάζεται να δώσεις βάση σε σημαντικά πράγματα και να παραμείνεις συγκεντρωμένος σε αυτά. Ένα βασικό είναι και το οικονομικό κομμάτι, καθώς θα χρειαστεί να βάλεις σε μια σειρά κάποιες από τις υποχρεώσεις που έχεις. Από το πρωί υπάρχει μια περίεργη διάθεση, καθώς τα πλάνα σου δεν εξελίσσονται όπως το ήθελες και αυτό ίσως σε ρίξει ψυχολογικά. Το καλό είναι όμως πως υπάρχει υποστήριξη από την οικογένειά σου, και με τη βοήθειά τους θα βρεις άκρη πιο εύκολα. Τώρα, μπορεί να μαθαίνεις πολλά μέσα από συζητήσεις που κάνεις και να νιώσεις μια ένταση, όμως έχεις την ψυχραιμία να το διαχειριστείς και να αξιοποιήσεις τις πληροφορίες που σου δίνονται καταλλήλως.

Καρκίνος
Σήμερα, Καρκίνε μου, είναι μια μέρα που εστιάζεις περισσότερο σε πράγματα που αφορούν τους απέναντι, αλλά και στο πώς σε κάνουν να νιώθεις. από το πρωί υπάρχουν διάφορα που συνειδητοποιείς για το ποιους έχεις μπροστά σου και αυτό κάπως σε απογοητεύει. Ίσως γιατί πέφτουν από το βάθρο που τους είχες βάλει; Μπορεί. Από την άλλη, συζητήσεις που αφορούν οικονομικά ζητήματα έρχονται να ρίξουν περισσότερο φως στο κομμάτι των συνεργατών σου, ενώ είναι πιθανό να ξυπνήσουν ανασφάλειες σε προσωπικά σου ζητήματα και να μπεις σε μια πιο αμυντική στάση. Όπως και να ‘χει, δεν δείχνεις κάτι προς τα έξω. Αντιθέτως, νιώθεις άνετα να εκφράσεις κάποια συναισθήματά σου, ενώ προχωράς και τα πλάνα σου με μεγαλύτερη άνεση, θέλοντας να ξεσπάσεις εκεί την ένταση που σε πιάνει μέσα στη μέρα.

Λέων
Λέοντά μου, το πρόγραμμα έχει πολλά σήμερα και το σημαντικό είναι πως φαίνεται να σου λύνονται τα χέρια σημαντικά όσον αφορά το οικονομικό σου κομμάτι. Υπάρχουν συζητήσεις που θα σου αφήσουν μια άσχημη επίγευση στο τέλος τους και αυτά που θα ειπωθούν θα σε κάνουν να συνειδητοποιήσεις αρκετά πράγματα. κι εσύ όμως από την πλευρά σου είσαι έτοιμος να πεις τα γεγονότα με το όνομά τους, σε σημείο που θα φανείς αδιάλλακτος. Πρόσεξέ το αυτό λοιπόν. Τώρα, στα επαγγελματικά σου η ροή συνεχίζεται και κάποια από αυτά θα τακτοποιηθούν, κάτι που σε αφήνει ελεύθερο να συνεχίσεις την πορεία σου, με ένα πιο ξεκάθαρο τοπίο.

Παρθένος
Παρθένε μου, σήμερα έχεις μεν μια πιο διασκεδαστική διάθεση και μια τάση να εκφραστείς πιο καλλιτεχνικά και δημιουργικά. Αυτό που σε ζορίζει για να περάσεις στην πράξη είναι καθαρά το οικονομικό σου κομμάτι, καθώς τα κουκιά δε σου βγαίνουν και οι υπολογισμοί που κάνεις σε προβληματίζουν και σε αναγκάζουν ίσως να βάλεις φρένο. Μπορείς όμως να γίνεις αρκετά εφευρετικός μέσα στη μέρα και να τα καταφέρεις με μικρές αναπροσαρμογές. Το σημαντικό είναι να μην εστιάσεις σε πληροφορίες που αφορούν παρασκηνιακές δράσεις τρίτων ή σε λεγόμενα πίσω από την πλάτη σου. Εσύ μπορείς να υποστηρίξεις την αλήθεια σου σήμερα και να κάνεις αυτό που θεωρείς καλύτερο, για να είσαι και καλά στο τέλος της μέρας.

Ζυγός
Σήμερα, Ζυγέ μου, είναι σημαντικό να νιώσεις μια περισσότερη ασφάλεια για να μπορέσεις να ανοιχτείς και να δουλέψεις οργανωμένα. Από το πρωί η διάθεσή σου δεν είναι και η καλύτερη, καθώς αναλογίζεσαι παρελθοντικά περιστατικά και σε πιάνει μια παράξενη αίσθηση για το πώς έχουν εξελιχθεί τα πράγματα. Έχεις τη διάθεση να το δεις πιο θετικά και μπορεί να τα καταφέρεις, αρκεί να μην δώσεις βάση σε όσα ακούγονται γύρω σου. Καλό είναι να πάρεις αποστάσεις και να κάνεις ό,τι καλύτερο μπορείς μόνος σου, αν δεν βλέπεις κάποια υποστήριξη. Προσοχή στο πώς και σε ποιους εκφράζεις τα πλάνα σου. Μέσα σου ξέρεις τι πρέπει να γίνει, έχεις όμως έναν φόβο που σου κόβει τη φόρα σήμερα.

Σκορπιός
Σκορπιέ μου, σήμερα οι συζητήσεις που γίνονται οι επαφές που έχεις σου αφήνουν κάπως ανάμεικτα συναισθήματα. Πράγματα έρχονται στην επιφάνεια ή τα συνειδητοποιείς εσύ μέσα από αυτά που ακούς και μια πίκρα ίσως σου μείνει. Μπορεί να βλέπεις τα πλάνα σου να προχωρούν περισσότερο σήμερα, θα χρειαστεί όμως να προσαρμόσεις κάπως τις κινήσεις λόγω νέων δεδομένων που θα προκύψουν. Στη δουλειά υπάρχει αυξημένη ένταση και οι τόνοι ανεβαίνουν, καθώς υπάρχει έντονος ανταγωνισμός στην ατμόσφαιρα. Οι ισορροπίες μπορούν να βρεθούν, αρκεί να νιώσεις πως μπορείς να εμπιστευτείς άτομα και να σε κάνουν να νιώσεις πως γίνεσαι αντιληπτός και κατανοητός, χωρίς να κρίνουν τα όσα λες.

Τοξότης
Τοξότη, τα οικονομικά σου είναι και σήμερα στο επίκεντρο και ίσως καταλάβεις πως από αυτά εξαρτάται κι ένα σημαντικό κομμάτι της ασφάλειας που θέλεις να νιώσεις. Τα έξοδα φαίνεται να είναι κάπως αυξημένα σήμερα, είτε λόγω δουλειάς είτε επειδή θα θελήσεις να το ρίξεις έξω και να ξεσκάσεις για λίγο. Κάτι όπως που πρέπει να το προσέξεις να κινηθείς με μέτρο και προσοχή. Κάποιες συζητήσεις που έχουν να κάνουν με επαγγελματικά ζητήματα θα σε προβληματίσουν σημαντικά και μπορεί να σε οδηγήσουν στο να μιλήσεις ίσως παραπάνω από όσο πρέπει. Καλό είναι να κρατήσεις αποστάσεις και να ασχοληθείς με ζητήματα που σε αφορούν άμεσα.

Αιγόκερως
Αιγόκερέ μου, σήμερα έχεις αρκετή ενέργεια για να κάνεις πολλά πράγματα, και παρά την αμφιβολία που μπορεί να σε πιάσει από το πρωί για το πώς θα τα καταφέρεις, δε το βάζεις κάτω. Υπάρχουν πολλές καλές στιγμές μέσα στη μέρα για να αναπτύξεις κάποιες επαφές που κάνεις και μέσα από συζητήσεις να δείξεις τις ικανότητές σου. Το μεσημέρι θα ακούσεις πράγματα που θα σε προβληματίσουν ή που θα σε φέρουν σε δύσκολη θέση. Καλό είναι να αποφύγεις την αμυντική στάση. Έχεις άλλωστε την ψυχραιμία να το διαχειριστείς, αλλά και την διάθεση να ασχοληθείς με πράγματα που θα σε πάνε παρακάτω. Το ζήτημα είναι να μη φας σκάλωμα με αυτά που θα φτάσουν στα αυτιά σου.

Υδροχόος
Σήμερα, Υδροχόε μου, είσαι πιο αποκομμένος από τους άλλους. Παρατηρείς τις καταστάσεις γύρω σου, ενώ παράλληλα προσπαθείς να πάρεις αποστάσεις από εντάσεις και διαμάχες με συναδέλφους και ξεσπάνε σήμερα κάπως απότομα. Καλό είναι να διατηρήσεις χαμηλούς τόνους από πλευράς σου και να παραμείνεις εστιασμένος σε αυτά που θέλεις να σκεφτείς καλύτερα. Οι συζητήσεις που γίνονται είναι αρκετά διαφωτιστικές και θα μπορέσεις να συνδέσεις με μεγαλύτερη ευκολία κάποια γεγονότα μέσα στο κεφάλι σου. Από την άλλη, έχεις την ευκολία και την επιθυμία να μιλήσεις για πράγματα που σε απασχολούν και να υπερασπιστείς με ηρεμία τον εαυτό σου. Κάντο όμως σε άτομα που είναι πρόθυμα να ακούσουν.

Ιχθύες
Ιχθύ, σήμερα χρειάζεται να συγκεντρωθείς περισσότερο στα πλάνα σου που θέλεις να προχωρήσουν, και ειδικά τα επαγγελματικά. Συζητήσεις που θα έχεις με φίλους αλλά και συνεργάτες που επιθυμείς να έχεις γύρω σου ίσως σε προσγειώσουν κάπως απότομα με αυτά που θα σου πουν και μια απογοήτευση μπορεί να ρίξει σημαντικά το ρυθμό σου. Το θέμα είναι να καταλάβεις πως δεν είναι αυτός ο σκοπός – να σου κόψουν τη φόρα – αλλά και να σε προετοιμάσουν για πιο δυναμικές παρεμβάσεις. Εκεί θα είναι να σε βοηθήσουν, άλλο αν δεν στο λένε κατάμουτρα. Κοίτα να είσαι εντάξει σήμερα στο χρονοδιάγραμμα που έχεις φτιάξει – λέμε τώρα – και οι λύσεις θα έρθουν μέσα στη μέρα πιο εύκολα από ό,τι περιμένεις.

Πηγή: athensvoice.gr

Ακολουθήστε το naxostimes.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

(Visited 28 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*