Ζώδια: Οι σκέψεις και οι επικοινωνίες χαρακτηρίζονται από αναλυτικότητα, λεπτομέρεια και ρεαλισμό

Newsroom.
26/09/2024 07:07
 
 
 

 

Συζητήσεις με βάθος και ουσία, αξιοποίηση γνώσεων, μεθοδικότητα, επιμονή και ισχυρή μνήμη που βοηθά στην επίλυση δύσκολων γρίφων θα μπορούσε να είναι η γενική περιγραφή των αστρολογικών τάσεων για σήμερα Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου 2024.

Ο Ερμής κινείται στο ζώδιο της Παρθένου, οι σκέψεις και οι επικοινωνίες χαρακτηρίζονται από αναλυτικότητα, λεπτομέρεια και ρεαλισμό. Το τρίγωνο του Ερμή με τον Πλούτωνα, μας βοηθά αυτή την ημέρα να νιώσουμε πιο δυνατοί και επικεντρωμένοι στο στόχο, εκφράζοντας βαθύτερες αλήθειες και επικεντρώνοντας το νου στην επίλυση σοβαρών ζητημάτων.

Τα ζώδια που σήμερα έχουν δυνατές επαφές, σημαντικές συναντήσεις αλλά και σπουδαίες επιτυχίες είναι οι Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι του 3ου δεκαημέρου ιδιαίτερα οι γεννημένοι στις τελευταίες δύο ημέρες του ζωδίου τους!

Διάβασε τις ημερήσιες προβλέψεις για το ζώδιο και τον ωροσκόπο σου από την Αθηνά Βαγενά.

Κριός – Επίτευξη εργασιακών στόχων
Σήμερα αγαπητέ μου Κριέ, η σκέψη σου επικεντρώνεται στην καθημερινότητά σου και στα επαγγελματικά σου. Ίσως ανακαλύψεις τρόπους να οργανώσεις καλύτερα τις υποχρεώσεις σου και κάνεις κάποιες σημαντικές επαφές που θα σε βοηθήσουν στην κατάκτηση επαγγελματικών στόχων και στην επίτευξη ενός σχεδίου που είχες στο μυαλό! Με το τρίγωνο Ερμή/ Πλούτωνα σου δίνεται όμως και η δυνατότητα να αποβάλλεις το άγχος και να επικεντρωθείς σε κάθε τι που θα σε βοηθήσει να ενδυναμωθείς κοινωνικά, επαγγελματικά ή ακόμα και σωματικά. Είσαι έτοιμος να πάρεις αποφάσεις που θα βελτιώσουν την ποιότητα της ζωής σου και να αντιμετωπίσεις ό,τι σε εμπόδιζε να νιώθεις απόλυτα ισορροπημένος. Βάλε στόχους που θα σε οδηγήσουν σε μεγαλύτερη παραγωγικότητα . Το μυαλό σου είναι πιο εστιασμένο, και η πειθαρχία που θα αναπτύξεις θα σε βοηθήσει να φέρεις μόνιμα αποτελέσματα.

Ταύρος – Η σκέψη επικεντρώνεται σε ότι σου δίνει χαρά
Σήμερα αγαπητέ μου Ταύρε είσαι στα καλύτερά σου και σε αυτό οφείλεται το τρίγωνο του Ερμή με τον Πλούτωνα, που ενεργοποιεί τις δημιουργικές σου σκέψεις και σε ωθεί να πάρεις αποφάσεις γύρω από τα ερωτικά , τα χόμπι σου ή ακόμα ενθουσιάζεσαι από την έναρξη μίας νέας δραστηριότητας που σου προσφέρει περισσότερη γνώση και εμπειρία. Είσαι σε ετοιμότητα να εκφραστείς με πιο αυθεντικό τρόπο, να εμβαθύνεις στις σχέσεις σου και να επιλέξεις ανθρώπους και δραστηριότητες που σε εμπνέουν πραγματικά. Οι σκέψεις σου έχουν βάθος και ένταση, και τώρα μπορείς να δεις τι πραγματικά σε γεμίζει και να το ακολουθήσεις χωρίς δισταγμούς. Μην φοβηθείς να επενδύσεις σε κάτι ή κάποιον που αισθάνεσαι ότι αξίζει. Η επιρροή του Ερμή και του Πλούτωνα σε βοηθά να κάνεις τις κατάλληλες κινήσεις για να βελτιώσεις τις συναισθηματικές σου σχέσεις και να χτίσεις κάτι σταθερό.

Δίδυμοι – Αναμόρφωση ζωής
Αγαπητέ μου Δίδυμε σήμερα Πέμπτη με το τρίγωνο του κυβερνήτη πλανήτη σου Ερμή,με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω, ευνοείσαι ιδιαίτερα σε συζητήσεις, αποφάσεις, λύσεις για ζητήματα οικονομικά και οικογενειακά! Η οικογενειακή ζωή έρχεται στο προσκήνιο, και αυτό το τρίγωνο σου δίνει τη δυνατότητα να δεις με μεγαλύτερη διαύγεια πώς μπορείς να αναμορφώσεις τις συνθήκες της ζωής σου. Ίσως πάρεις αποφάσεις για το σπίτι σου ή για την σχέση σου με τα μέλη της οικογένειάς σου. Θέλεις να φέρεις αλλαγές που θα ενισχύσουν την ασφάλεια και τη σταθερότητα στο χώρο σου. Ενδέχεται να ανακαλύψεις κρυφές αλήθειες ή να συνειδητοποιήσεις ποιες σχέσεις χρειάζονται βαθύτερη δουλειά. Το μυαλό σου είναι έτοιμο να ασχοληθεί με ζητήματα που για καιρό αγνοούσες. Κάποια είδηση για μία γραφειοκρατική/φορολογική υπόθεση ή για ένα ζήτημα μίσθωσης ή πώλησης ακινήτου θα είναι σήμερα υπέρ σου!

Καρκίνος – Ενδυναμωτικές επικοινωνίες
Φίλε μου Καρκίνε, σήμερα Πέμπτη μία άκρως ευεργετική και ενδυναμωτική όψη, έρχεται για να φέρει επικοινωνιακή ενδυνάμωση αλλά και εμβάθυνση στις σχέσεις σου! Σήμερα έχεις την ικανότητα να επικοινωνήσεις σε βάθος και να ανακαλύψεις βαθύτερες αλήθειες που αφορούν τις σχέσεις και τις συνεργασίες σου. Το τρίγωνο του Ερμή με τον Πλούτωνα σε βοηθά να πάρεις αποφάσεις και αξιοποιήσεις τις πληροφορίες που μαζεύεις προκειμένου να δημιουργήσεις ένα καλύτερο πλαίσιο στις σχέσεις σου. Επιπλέον αυτή την ημέρα, θα παρθούν αποφάσεις που θα σε βοηθήσουν να δημιουργήσεις ένα πιο ουσιαστικό πλαίσιο στον τομέα των σχέσεων. . Η μέρα είναι κατάλληλη για δεσμεύσεις, εξομολογήσεις και σημαντικές συμφωνίες,.

Λέων – Αναμόρφωση επαγγελματική και οικονομική
Τα οικονομικά και τα εργασιακά σου αποτελούν σήμερα Πέμπτη το επίκεντρο της προσοχής σου φίλε μου Λέοντα! Το τρίγωνο του Ερμή με τον Πλούτωνα προσφέρει νέες ευκαιρίες να ανασυντάξεις τον τομέα των οικονομικών, καθώς και να ενδυναμωθείς επαγγελματικά. Ίσως χρειαστεί να κάνεις κάποιες βαθύτερες αλλαγές στον τρόπο που εργαζόσουν μέχρι σήμερα, και οι σκέψεις σου θα επικεντρωθούν σε τρόπους που θα σου φέρουν σταθερότητα και μακροπρόθεσμα οφέλη. Αξιοποιείσαι την ενέργεια της ημέρας, για να διαχειριστείς ένα δύσκολο επαγγελματικό έργο, για να διευθετήσεις οικονομικές οφειλές ή για να κουβεντιάσεις ζητήματα σημαντικά που αφορούν την εργασία και τα οικονομικά και απαιτούν μεγαλύτερη προσήλωση!

Παρθένος – Ξέρεις ακριβώς τί θέλεις
Το τρίγωνο του Ερμή από το ζώδιο σου με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω που κορυφώνεται σήμερα Πέμπτη σε παρακινεί να πάρεις κομβικές αποφάσεις ζωής!Οι σκέψεις σου είναι ξεκάθαρες και στοχευμένες, επιτρέποντάς σου να επαναπροσδιορίσεις ποιοι είναι οι στόχοι σου και πώς θα τους πετύχεις. Νιώθεις ότι έχεις τον έλεγχο των καταστάσεων και μπορείς να κινηθείς με σιγουριά προς την κατεύθυνση που θέλεις. Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να κάνεις ξεκαθαρίσματα, είτε στις σχέσεις είτε στις επαγγελματικές συνεργασίες σου. Οτιδήποτε σε περιορίζει ή δεν εξυπηρετεί το καλό σου, μπορείς να το αφήσεις πίσω με αποφασιστικότητα. Παράλληλα είναι μία ημέρα σημαντικών συζητήσεων στον αισθηματικό τομέα!

Ζυγός – Αντιμετωπίζεις τα κατάλοιπα του παρελθόντος
Η ψυχική σου ηρεμία είναι το θέμα που σε απασχολεί πιο έντονα σήμερα Πέμπτη αγαπητέ μου Ζυγέ! Θέλεις να βρεις την ισορροπία και την αρμονία σου και είσαι σε φάση αναζήτησης εσωτερικών απαντήσεων προκειμένου να φύγει από πάνω σου το ψυχικό φορτίο που κουβαλάς στην πλάτη σου εδώ και καιρό. Οι σκέψεις σου γίνονται πιο εστιασμένες σε θέματα του παρελθόντος, και το μυαλό σου δουλεύει με ένταση για να φέρει στην επιφάνεια ό,τι χρειάζεται να αλλάξει. Είσαι έτοιμος να αντιμετωπίσεις φοβίες ή ανασφάλειες που σε κρατούσαν πίσω και να απελευθερωθείς από αρνητικά συναισθήματα. Μπορείς να ανακαλύψεις εσωτερικές δυνάμεις που δεν είχες αντιληφθεί και να φέρεις θετική αλλαγή στη ζωή σου, ξεκινώντας από μέσα σου. Παράλληλα σήμερα μπορείς να κλείσεις οριστικά τον κύκλο δυσάρεστων καταστάσεων που προβλημάτισαν την οικογένεια! Στο τέλος της ημέρας ο Ερμής περνά στο ζώδιο σου και σταδιακά ανοίγεται ένας ολοκαίνουργιος κύκλος επαφών για σένα@

Σκορπιός – Σημαντικές γνωριμίες
Οι φιλικές σου σχέσεις και οι ομαδικές δραστηριότητες βρίσκονται στο προσκήνιο για σήμερα Πέμπτη καθώς το τρίγωνο του Ερμή από την Παρθένο με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω σου δίνει τη δυνατότητα να επαναπροσδιορίσεις τις κοινωνικές σου επαφές, προκειμένου να διατηρήσεις κοντά σου τους ανθρώπους που πραγματικά αξίζουν. Θέλεις να ανήκεις σε ομάδες και κύκλους που έχουν πραγματικό νόημα για σένα και θα σε βοηθήσουν να εξελιχθείς. Οι σκέψεις σου επικεντρώνονται στο πώς θα επενδύσεις τον χρόνο σου και τις ενέργειές σου σε φιλίες που έχουν ουσία. Είσαι έτοιμος να κάνεις καθαρές και στρατηγικές επιλογές, απομακρύνοντας ανθρώπους που δεν συμβαδίζουν με τα νέα σου σχέδια. Σημαντικές γνωριμίες θα παίξουν καθοριστικό ρόλο στην ανάπτυξή σου.

Τοξότης – Κατάκτηση στόχων
Σήμερα Πέμπτη η μέρα χαρακτηρίζεται απόλυτα παραγωγική για τα επαγγελματικά και τα οικονομικά σου αγαπητέ μου Τοξότη. Το Τρίγωνο του Ερμή με τον Πλούτωνα φέρνει στο επίκεντρο σκέψεις, συζητήσεις, ιδέες, που θα σε βοηθήσουν να ενδυναμωθείς επαγγελματικά, να κάνεις βήματα ανέλιξης και να δικαιωθείς ! Οι συζητήσεις, οι συμφωνίες και οι επαφές που θα γίνουν σήμερα, θα διαμορφώσουν ένα νέο πλαίσιο για την επαγγελματική σου ζωή και αυτό θα σε βοηθήσει να δυναμώσεις ψυχολογικά, να πιστέψεις περισσότερο σε εσένα και να θέσεις νέους στόχους για την πορεία σου!

Αιγόκερως – Η δύναμη της σκέψης
Αγαπητέ μου Αιγόκερε, το σημερινό τρίγωνο του Ερμή με τον Πλούτωνα σε επηρεάζει άμεσα και σε βοηθά να κάνεις στρατηγικές, μεθοδικές κινήσεις, δίνοντας έμφαση στην λεπτομέρεια, προκειμένου να επιτύχεις σε μεγαλεπήβολα σχέδια που θα πάνε την ζωή σου ένα βήμα παρακάτω! Μία σημαντική είδηση ή επαφή που αφορά ένα ζήτημα νομικό, εκπαιδευτικό, μία συμφωνία ή μία επαφή με εξωτερικό, θα σου δώσει μεγάλη δύναμη και επιβεβαίωση αυτή την ημέρα! Παράλληλα με αυτό το τρίγωνο θα ξεκαθαρίσεις ζητήματα που σε απασχολούν, κυρίως σε σχέση με το μέλλον και τις φιλοδοξίες σου. Μην φοβηθείς να διεισδύσεις στα βάθη των πραγμάτων και να εκμεταλλευτείς αυτήν την ευκαιρία για προχωρήσεις σε σημαντικές αλλαγές.

Υδροχόος – Μέρα ψυχοθεραπείας
Μέρα εξομολόγησης είναι αυτή η Πέμπτη φίλε μου Υδροχόε. Είναι γεγονός ότι δεν μπορείς εύκολα να αναγνωρίσεις , να εντοπίσεις και να διαχειριστείς τα συναισθήματα σου, όμως αυτή την ημέρα καταφέρνεις και εκφράζεις όλα αυτά που βαραίνουν την ψυχή σου και αυτό θα σε βοηθήσει ουσιαστικά να ξαλαφρώσεις! Συνειδητοποιείς και αποδέχεσαι ότι κάποιες καταστάσεις ανήκουν στο παρελθόν και πρέπει να τις αφήσεις πίσω σου, εντοπίζεις ποιοι είναι οι φόβοι, οι ανασφάλειές σου και καταφέρνεις να δεις κάποιες καταστάσεις σε βάθος αλλά και με περισσότερη ωριμότητα! Η μέρα ωστόσο είναι εξαιρετική για να κλείσεις και κάποιες οικονομικές οφειλές.

Ιχθύς – Κλέβεις τις εντυπώσεις
Φίλε μου Ιχθύ, για σήμερα Πέμπτη, ο Ερμής από το διαμετρικά απέναντι ζώδιο από το δικό σου, την Παρθένο, σχηματίζοντας τρίγωνο με τον Πλούτωνα σε καθιστά leader σε κάθε ομάδα που ενεργοποιείσαι. Είτε αφορά τις συνεργασίες σου, είτε τις φιλίες σου, είτε κάποιο σύλλογο που δραστηριοποιείσαι, αυτή την ημέρα κερδίζεις τον θαυμασμό. Παράλληλα η μέρα είναι ευεργετική για να συζητηθούν θέματα που αφορούν τις συνεργασίες σου, τις σχέσεις σου και να πετύχεις έναν στόχο που τον ήθελες εδώ και πάρα πολύ καιρό!

Πηγή: flash.gr

Ακολουθήστε το naxostimes.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

(Visited 20 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*