Ζώδια: Αρκετά αισιόδοξα ξεκινά η νέα εβδομάδα ενισχύοντας την διάθεση για περιπέτεια, νέα σχέδια και κοινωνικότητα

Newsroom.
07/10/2024 08:03
 
 
 

Αρκετά αισιόδοξα ξεκινά η νέα εβδομάδα, με την Σελήνη να κινείται στο ζώδιο του Τοξότη, ενισχύοντας την διάθεση για περιπέτεια, νέα σχέδια και κοινωνικότητα.

Η θετική γωνία της Σελήνης με τον Β. Δεσμό από τον Κριό, τονίζει αυτή την ημέρα πολύ παραπάνω την ανάγκη για αυτονομία, ανεξαρτησία και ανακτάμε το θάρρος για να κυνηγήσουμε νέους στόχους!

Ανοίγονται όμως και σημαντικές νέες προοπτικές για Κριούς, Λέοντες, Τοξότες, ιδιαίτερα για όσους έχουν γεννηθεί στο 1ο δεκαήμερο!

Διάβασε τις ημερήσιες προβλέψεις για το ζώδιο και τον ωροσκόπο σου από την Αθηνά Βαγενά.

Κριός: Μέρα ενθουσιασμού και νέων εμπειριών

Για σήμερα Δευτέρα αγαπητέ μου Κριέ, η Σελήνη στον Τοξότη σχηματίζει τρίγωνό με τον Βόρειο Δεσμό από το ζώδιο σου και σε γεμίζουν με ενθουσιασμό και πάθος να κυνηγήσεις νέα πλάνα. Σήμερα, νιώθεις ότι μπορείς να ξεπεράσεις τα όρια σου , ενώ αισθάνεσαι μία έντονη παρακίνηση για να τολμήσεις σε κάτι που ονειρευόσουν καιρό. Η θετική αυτή ενέργεια σε βοηθά να συνδυάσεις τη φλόγα και το ρίσκο του Τοξότη με την αποφασιστικότητα του Κριού, ανοίγοντας δρόμους για εξελίξεις σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο. Είναι ιδανική στιγμή να ξεκινήσεις κάτι νέο, να πραγματοποιήσεις ένα ταξίδι, να διευρύνεις τους ορίζοντές σου και να μην φοβηθείς να τολμήσεις σε μία νέα εμπειρία. Πρόσεξε μόνο να μην παρασυρθείς από τον υπερβολικό ενθουσιασμό σου, γιατί μπορεί να πάρεις βιαστικές αποφάσεις.

Ταύρος – Μέρα αποφάσεων

Η Δευτέρα ξεκινά με την Σελήνη από τον Τοξότη να σε παθιάζει ιδιαίτερα να δημιουργήσεις πιο ασφαλείς συνθήκες στα οικονομικά και στα συναισθηματικά σου. Το τρίγωνο της Σελήνης με τον Βόρειο Δεσμό σου δίνει την ευκαιρία να κάνεις αλλαγές που θα σε οδηγήσουν σε οικονομική ανεξαρτησία και σταθερότητα. Βρίσκεσαι σε ανησυχία, γιατί οι νέες προοπτικές που ανοίγονται τώρα στα επαγγελματικά – οικονομικά σου, απαιτούν μία μορφή ρίσκου, ή θα πρέπει να βγεις για λίγο από την ζώνη ασφάλειας που ήσουν τον τελευταίο καιρό. Επίσης, σήμερα θα νιώσεις την ανάγκη να αναθεωρήσεις βαθύτερους συναισθηματικούς δεσμούς, κυρίως αν σε πιέζουν ψυχολογικά.

Δίδυμοι – Νέες γνωριμίες σταθμός

Η Σελήνη στο διαμετρικά απέναντι ζώδιο από το δικό σου τον Τοξότη σε ωθεί σήμερα Δευτέρα να επικεντρωθείς στις σχέσεις σου, προσωπικές ή επαγγελματικές. Το τρίγωνο της με τον Βόρειο Δεσμό στον Κριό σε προτρέπει να δεις τι θέλεις πραγματικά από τους άλλους και να εκφραστείς με ειλικρίνεια. Ίσως ήρθε η ώρα να πάρεις πρωτοβουλίες σε μια σχέση που είναι στάσιμη ή να συζητήσεις θέματα που απέφευγες. Ο Τοξότης σου δίνει τον απαραίτητο αέρα ελευθερίας που χρειάζεσαι για να ανανεώσεις τις σχέσεις σου ή να απελευθερωθείς από δεσμούς που περιορίζουν την ελευθερία σου. Παράλληλα, θα έχεις ευκαιρίες για νέες γνωριμίες ή συνεργασίες που θα σου ανοίξουν νέους ορίζοντες. Πρόσεξε μόνο να μην γίνεις υπερβολικά ανυπόμονος με τους άλλους.

Καρκίνος – Οργάνωσε την καθημερινότητα σου

Για σήμερα Δευτέρα η Σελήνη στον Τοξότη σε παρακινεί να κάνεις αλλαγές στην καθημερινότητά σου και στο πρόγραμμά σου . Το τρίγωνο της με τον Βόρειο Δεσμό στον Κριό σε ενθαρρύνει να κάνεις αλλαγές στη ρουτίνα σου, κυρίως όσον αφορά τη δουλειά και την φυσική σου κατάσταση. Σήμερα μπορεί να νιώσεις ότι ήρθε η ώρα να αναλάβεις πρωτοβουλίες και να κυνηγήσεις ένα σχέδιο, έναν στόχο. Ο Τοξότης σε ωθεί να ξεφύγεις από τη μονοτονία και να βρεις νέους τρόπους να αντιμετωπίσεις την καθημερινότητα. Ίσως σκεφτείς ένα νέο πρόγραμμα άσκησης ή να αναλάβεις κάτι πιο δημιουργικό στη δουλειά. Εκμεταλλεύσου αυτή την ενέργεια για να βελτιώσεις την ποιότητα της ζωής σου, χωρίς να παραβλέπεις τις λεπτομέρειες.

Λέων – Ανέδειξε την ηγετική σου πλευρά

Η εβδομάδα ξεκινά αισιόδοξα για το ζώδιο σου Λιοντάρι μου! Για σήμερα Δευτέρα η Σελήνη στον φιλικό σου Τοξότη φέρνει αισιοδοξία και δημιουργικότητα στην καθημερινότητά σου. Το τρίγωνο με τον Βόρειο Δεσμό στον Κριό σε ωθεί να κυνηγήσεις τους στόχους σου με πάθος και αυτοπεποίθηση. Σήμερα μπορείς να επιτύχεις πολλά αν εστιάσεις στην προσωπική σου έκφραση και στις δημιουργικές σου ικανότητες. Η ανάγκη για αναγνώριση και επιτυχία είναι έντονη, και η ενέργεια του Τοξότη σε εμπνέει να τολμήσεις ακόμα και στα πιο φιλόδοξα σχέδιά σου. Μπορεί να βρεις ευκαιρίες για προβολή, είτε μέσα από τη δουλειά είτε από τα χόμπι σου. Μην φοβηθείς να πάρεις πρωτοβουλίες και να δείξεις την ηγετική σου πλευρά, καθώς η επιτυχία είναι κοντά. Η μέρα είναι εξαιρετική και φέρνει επιβεβαίωση και τα αισθηματικά!

Παρθένος – Αναλαμβάνεις την ευθύνη

Παρθένε μου, σήμερα Δευτέρα η Σελήνη στον Τοξότη φέρνει στην επιφάνεια θέματα που αφορούν το σπίτι και την οικογένειά σου. Το τρίγωνο με τον Βόρειο Δεσμό σε παρακινεί να αναζητήσεις νέες λύσεις σε παλιές καταστάσεις και να πάρεις πρωτοβουλίες που θα βελτιώσουν το οικογενειακό περιβάλλον ή τη σχέση σου με τους δικούς σου ανθρώπους. Σήμερα μπορείς να σκεφτείς πιο αισιόδοξα και να δεις τα πράγματα από άλλη σκοπιά, αφήνοντας πίσω την ανησυχία και την τελειομανία που σε χαρακτηρίζουν. Ο Τοξότης σου δίνει την ευκαιρία να κάνεις αλλαγές στο σπίτι ή να σκεφτείς τρόπους να βελτιώσεις την καθημερινότητά σας. Μην διστάσεις να αναλάβεις ευθύνες και να φέρεις την ισορροπία που επιθυμείς.

Ζυγός – Ασυγκράτητος ενθουσιασμός

Ζυγέ μου, σήμερα Δευτέρα η Σελήνη στον Τοξότη επηρεάζει τον τομέα της επικοινωνίας και των γνωριμιών σου, ενώ το τρίγωνο της με τον Βόρειο Δεσμό σε ενθαρρύνει να εκφραστείς με ειλικρίνεια και αυτοπεποίθηση καλωσορίζοντας και νέα πρόσωπα στην ζωή σου. Σήμερα μπορείς να συζητήσεις ανοιχτά με τους ανθρώπους γύρω σου και να βρεις λύσεις σε προβλήματα που εκκρεμούν. Η ενέργεια του Τοξότη σε ωθεί να δεις τα πράγματα πιο αισιόδοξα και να αφήσεις πίσω τις ανασφάλειες που σε κρατούν πίσω. Νέες ευκαιρίες μπορεί να προκύψουν από συζητήσεις ή γνωριμίες, και είναι η κατάλληλη στιγμή να προχωρήσεις σε νέα σχέδια. Πρόσεξε μόνο να μην βιαστείς να πάρεις αποφάσεις, καθώς ο ενθουσιασμός σου μπορεί να σε οδηγήσει σε λάθη.

Σκορπιός – Βελτίωση οικονομικών

Η Σελήνη στον Τοξότη σε καλεί σήμερα Δευτέρα να ασχοληθείς με τα οικονομικά σου και τη διαχείριση των πόρων σου. Το τρίγωνο της με τον Βόρειο Δεσμό σε βοηθά να πάρεις τις κατάλληλες πρωτοβουλίες που θα βελτιώσουν την οικονομική σου κατάσταση. Σήμερα λοιπόν μπορείς να βρεις νέους τρόπους να αυξήσεις τα έσοδά σου ή να κλείσεις εκκρεμότητες που σε αγχώνουν. Ο Τοξότης σε ωθεί να πάρεις ρίσκα, αλλά καλό είναι να τα εξετάσεις προσεκτικά πριν αποφασίσεις. Επίσης, μπορεί να ανακαλύψεις ότι υπάρχουν συναισθηματικές ανάγκες που παραμένουν ακάλυπτες, και ήρθε η ώρα να δώσεις προτεραιότητα στον εαυτό σου. Βρες ισορροπία ανάμεσα στην οικονομική σταθερότητα και την προσωπική σου ευχαρίστηση.

Τοξότης – Δίψα για νέες εμπειρίες

Η εβδομάδα ξεκινά με την Σελήνη να κινείται στο ζώδιο σου, σχηματίζοντας τρίγωνο με τον Βόρειο Δεσμό είσαι λοιπόν γεμάτος ενέργεια και ενθουσιασμό, έτοιμος να αναλάβεις πρωτοβουλίες και να κάνεις βήματα προς τους προσωπικούς σου στόχους. Σήμερα, νιώθεις έτοιμος να τολμήσεις σε ενάρξεις και να εκφράσεις τη μοναδικότητά σου χωρίς περιορισμούς. Η ανάγκη σου για ανεξαρτησία είναι έντονη, και η όψη αυτή σε ωθεί να πάρεις σημαντικές αποφάσεις που αφορούν τη ζωή σου. Ίσως να σκεφτείς να κάνεις ένα ταξίδι ή να διευρύνεις τις γνώσεις σου μέσα από νέες εμπειρίες. Εμπιστεύσου το ένστικτό σου και προχώρα με αυτοπεποίθηση, καθώς η τύχη είναι με το μέρος σου.

Αιγόκερως – Κάνεις χώρο για κάτι νέο στην ζωή σου

Δευτέρα σήμερα και η Σελήνη στον Τοξότη σε κάνει να βρίσκεσαι σε ψυχολογικές αναζητήσεις, κάνεις τις αναθεωρήσεις σου και είσαι σε ανησυχία για πρωτοβουλίες που είναι απαραίτητο να πάρεις αυτή την περίοδο στην ζωή σου! Το τρίγωνο της Σελήνης με τον Βόρειο Δεσμό σου δίνει τη δύναμη να αντιμετωπίσεις καταστάσεις που αποφεύγεις και να πάρεις πρωτοβουλίες για τη βελτίωση της ψυχολογίας σου. Σήμερα είναι μια καλή μέρα για ενδοσκόπηση και αυτοβελτίωση. Μπορεί να σκεφτείς να αφήσεις πίσω σου παλιές συνήθειες ή να αναθεωρήσεις την προσέγγισή σου σε καταστάσεις που σε περιορίζουν. Η ενέργεια του Τοξότη σε βοηθά να δεις τα πράγματα πιο αισιόδοξα και να κάνεις χώρο για κάτι νέο στη ζωή σου.

Υδροχόος – Μέρα κοινωνικών επαφών

Μία άκρως κοινωνική Δευτέρα γεμάτη μηνύματα, συναντήσεις και δικτύωση, ξεκινά για το δικό σου ζώδιο αγαπητέ μου Υδροχόε. Η Σελήνη στον Τοξότη σου προσφέρει τις ευκαιρίες για να κοινωνικοποιηθείς και να έρθεις σε επαφή με ανθρώπους που μοιράζονται τα ίδια ιδανικά με εσένα. Το τρίγωνο της με τον Βόρειο Δεσμό σε ενθαρρύνει να αναλάβεις πρωτοβουλίες σε ομαδικά πρότζεκτ ή να ξεκινήσεις κάτι νέο με φίλους. Σήμερα μπορείς να βρεις υποστήριξη από τους άλλους και να ανταλλάξεις ιδέες που θα σε εμπνεύσουν. Μην διστάσεις να διευρύνεις τον κοινωνικό σου κύκλο ή να επενδύσεις χρόνο σε ομαδικές δραστηριότητες που σου δίνουν χαρά.

Ιχθύες – Ενισχύονται οι φιλοδοξίες σου

Με στόχους, φιλοδοξίες και κινήσεις σημαντικές για την επίτευξη των επαγγελματικών και οικονομικών σου σχεδίων ξεκινά η Δευτέρα φίλε μου Ιχθύ. Η Σελήνη στον Τοξότη σε ωθεί να επικεντρωθείς στην επαγγελματική σου πορεία και στις φιλοδοξίες σου. Το τρίγωνο με τον Βόρειο Δεσμό σε βοηθά να πάρεις πρωτοβουλίες που θα σε φέρουν πιο κοντά στους στόχους σου, κάνοντας επιλογές που θα βελτιώσουν την οικονομική σου κατάσταση. Σήμερα μπορείς να δεις νέες επαγγελματικές ευκαιρίες ή να κάνεις αλλαγές που θα σε βοηθήσουν να προχωρήσεις μπροστά. Παρέμεινε συγκεντρωμένος στους στόχους σου και αυτή την ημέρα θα έχεις επιτυχία μέσω ενάρξεων που θα γίνουν στους πρακτικούς τομείς της ζωής σου!

Πηγή: flash.gr

Ακολουθήστε το naxostimes.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

(Visited 74 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*