Ζώδια: Η Σελήνη κινείται στο ζώδιο του Υδροχόου – Άλλαξε τα δεδομένα και άδραξε τις ευκαιρίες

Newsroom.
12/10/2024 08:25
 
 
 

 

Για σήμερα Σάββατο 12 Οκτωβρίου 2024, η Σελήνη κινείται στο ζώδιο του Υδροχόου, επομένως η μέρα μας είναι αρκετά φιλελεύθερη, προοδευτική, ανατρεπτική, απρόβλεπτη και ασχολούμαστε περισσότερο με θέματα συλλογικά, κοινωνικά και πολιτικά. Σε προσωπικό επίπεδο όμως, είναι πολύ έντονη η επιθυμία αυτή την ημέρα να εξερευνήσουμε ένα νέο μονοπάτι, να κάνουμε μία νέα επιλογή, να ακολουθήσουμε με αυθορμητισμό κάτι καινούργιο ή να πάρουμε και το ρίσκο μας.

Οι Κριοί, Λέοντες, Τοξότες του 1ου δεκαημέρου είναι τα απόλυτα τυχερά ζώδια της ημέρας.

Διάβασε τις ημερήσιες προβλέψεις για το ζώδιο και τον ωροσκόπο σου από την Αθηνά Βαγενά.

Κριός – Μέρα αυθορμητισμού

Σήμερα είναι η μέρα σου φίλε μου Κριέ. Με τη Σελήνη να φωτίζει τον τομέα της κοινωνικής σου ζωής και να βρίσκεται σε αρμονική όψη με τον Βόρειο Δεσμό στο ζώδιό σου, νιώθεις μια ανεξάντλητη ενέργεια να σε κατακλύζει. Οι φιλίες σου είναι πιο σημαντικές από ποτέ, και οι νέες γνωριμίες θα μπορούσαν να φέρουν ενδιαφέρουσες ευκαιρίες. Εκμεταλλεύσου αυτή την ενέργεια για να κάνεις σημαντικά βήματα προς τους στόχους σου. Μην φοβηθείς να εκφραστείς και να μοιραστείς τις ιδέες σου, καθώς η σημερινή ημέρα σε ευνοεί ιδιαίτερα στις επικοινωνίες.

Ταύρος – Ξέφυγε από την περπατημένη οδό

Ταύρε μου σήμερα Σάββατο , η Σελήνη στον Υδροχόο σε καλεί να ασχοληθείς με την καριέρα σου, την κοινωνική ζωή και τα μακροπρόθεσμα σχέδιά σου. Το εξάγωνο της Σελήνης με τον Βόρειο Δεσμό στον Κριό σε ενθαρρύνει να πάρεις ρίσκα και να εμπιστευτείς την εσωτερική σου φωνή. Είναι η κατάλληλη στιγμή για να διεκδικήσεις αυτά που αξίζεις και να προχωρήσεις σε σημαντικές επαγγελματικές κινήσεις. Μην φοβηθείς να απομακρυνθείς από την περπατημένη οδό και να δοκιμάσεις νέες προσεγγίσεις. Η δημιουργικότητα και η πρωτοτυπία σου θα σε οδηγήσουν σε επιτυχίες.

Δίδυμοι – Ημέρα εμπειριών

Σήμερα Σάββατο Δίδυμε μου, η Σελήνη στον Υδροχόο σε ενθαρρύνει να διευρύνεις τους ορίζοντές σου και να αναζητήσεις νέες εμπειρίες. Η αρμονική της όψη με τον Βόρειο Δεσμό στον Κριό σε ωθεί να εξερευνήσεις νέες ιδέες και να βρεις τρόπους να ενσωματώσεις τη γνώση στην καθημερινότητά σου. Τα ταξίδια, οι σπουδές ή ακόμα και μια νέα φιλοσοφική προσέγγιση μπορούν να σε εμπνεύσουν και να σε οδηγήσουν σε σημαντικές ανακαλύψεις. Η επικοινωνία και η ανταλλαγή απόψεων με άλλους θα είναι ιδιαίτερα γόνιμες και θα σε εμπλουτίσουν.

Καρκίνος – Οικονομικές ευκαιρίες

Καρκίνε μου, η Σελήνη στον Υδροχόο σε καλεί να εστιάσεις στα οικονομικά σου και στις κοινές πόρους. Το εξάγωνο της Σελήνης με τον Βόρειο Δεσμό στον Κριό σου δίνει το θάρρος να κάνεις σημαντικά επαγγελματικά βήματα που θα ευνοήσουν στην πορεία την τόνωση του εισοδήματός σου. Είναι η κατάλληλη στιγμή για να επανεξετάσεις τις επενδύσεις σου ή να αναζητήσεις νέους τρόπους εισοδήματος. Μην φοβηθείς να εμπιστευτείς τη διαίσθησή σου και να συνεργαστείς με άλλους για να πετύχετε κοινούς στόχους. Παράλληλα η μέρα είναι ιδανική για να θέσεις νέους στόχους για το μέλλον!

Λέων – Οι σχέσεις σου έρχονται στο προσκήνιο

Λιοντάρι μου σήμερα Σάββατο η Σελήνη στον Υδροχόο φωτίζει τις σχέσεις σου και σε ενθαρρύνει να επικεντρωθείς στις συνεργασίες και στις προσωπικές σου επαφές. Η αρμονική όψη της Σελήνης με τον Βόρειο Δεσμό στον Κριό σε βοηθά να δημιουργήσεις βαθιές και ουσιαστικές επαφές. Είναι η κατάλληλη στιγμή για να εμβαθύνεις τις υπάρχουσες σχέσεις σου ή να ανοίξεις την καρδιά σου σε νέες γνωριμίες. Η επικοινωνία και η κατανόηση με τους άλλους θα σε βοηθήσει αυτή την ημέρα να ξεχαστείς αλλά και να δεις κάποια πράγματα με πνεύμα πιο ανοιχτό! Η ειλικρίνεια στα λόγια θα εκτιμηθεί!

Παρθένος – Διαχειρίζεσαι το στρες

Παρθένε, η Σελήνη στον Υδροχόο σε ενθαρρύνει να φροντίσεις αυτή την ημέρα θέματα ρουτίνας, καθημερινότητας και φυσικής κατάσταση! Το εξάγωνο της Σελήνης με τον Βόρειο Δεσμό στον Κριό σε βοηθά να βρεις νέους τρόπους για να βελτιώσεις την ευεξία σου και να οργανώσεις καλύτερα τον χρόνο σου. Είναι η κατάλληλη στιγμή για να υιοθετήσεις νέες συνήθειες που θα σε βοηθήσουν να διατηρήσεις την ενέργειά σου και να είσαι πιο παραγωγικός. Μην διστάσεις να δοκιμάσεις νέες τεχνικές διαχείρισης του άγχους και να επενδύσεις στον εαυτό σου.

Ζυγός – Μέρα διασκέδασης

Ζυγέ μου , η Σελήνη σήμερα Σάββατο από τον Υδροχόο φωτίζει τον τομέα της δημιουργικότητας και της ψυχαγωγίας σου. Η όψη εξάγωνου με τον Βόρειο Δεσμό στον Κριό σε ενθαρρύνει να εκφράσεις την αληθινή πλευρά του εαυτού σου και να έλξεις κοντά σου έναν νέο άνθρωπο. Παράλληλα η μέρα είναι κατάλληλη για να αφιερώσεις χρόνο σε δραστηριότητες που αγαπάς. Η κοινωνικότητα και η διάθεσή σου για διασκέδαση θα είναι στα ύψη, γι’ αυτό μην διστάσεις να βγεις και να περάσεις όμορφες στιγμές με φίλους και αγαπημένα πρόσωπα.

Σκορπιός – Λύνεις προβλήματα

Σκορπιέ, η Σελήνη στον Υδροχόο σε καλεί να επικεντρωθείς στο σπίτι και την οικογένειά σου. Το εξάγωνό της με τον Βόρειο Δεσμό στον Κριό σε ενθαρρύνει να κάνεις αλλαγές που θα βελτιώσουν την προσωπική σου ζωή αλλά και την ψυχολογία σου. Είναι η κατάλληλη στιγμή για να ασχοληθείς με την ανακαίνιση του χώρου σου ή να επιλύσεις οικογενειακά ζητήματα. Η ασφάλεια και η σταθερότητα είναι σημαντικές για σένα, και σήμερα μπορείς να βρεις τρόπους να ενισχύσεις αυτούς τους τομείς. Άκου τη διαίσθησή σου και μην φοβηθείς να εκφράσεις τις ανάγκες σου.

Τοξότης – Μέρα δημιουργική

Τοξότη μου , η Σελήνη στον Υδροχόο σε ενθαρρύνει να επικεντρωθείς στην επικοινωνία και στις καθημερινές σου επαφές ενώ δεν λείπει η σπιρτόζα αυθόρμητη διάθεσή σου αυτή την ημέρα. Το εξάγωνο της Σελήνης με τον Βόρειο Δεσμό στον Κριό σε βοηθά να εκφραστείς με σαφήνεια και να μοιραστείς τις ιδέες σου. Είναι η κατάλληλη στιγμή για να ξεκινήσεις νέες συζητήσεις, να γράψεις ή να ασχοληθείς με δραστηριότητες που απαιτούν πνευματική ευκινησία. Παράλληλα η μέρα προσφέρεται για φλερτ και νέες γνωριμίες. Ένα νέο πρόσωπο είναι πολύ πιθανό να σου εξιτάρει αυτή την ημέρα το μυαλό!

Αιγόκερως – Νέα οικονομικά βήματα

Αιγόκερε, η Σελήνη στον Υδροχόο σε καλεί σήμερα Σάββατο να επικεντρωθείς στα οικονομικά σου και σε θέματα που αφορούν το σπίτι και την οικογένεια. Το εξάγωνο της Σελήνης με τον Βόρειο Δεσμό στον Κριό σου δίνει τη δύναμη να κάνεις σημαντικές οικονομικές κινήσεις και να βελτιώσεις τη σταθερότητά σου. Είναι η κατάλληλη στιγμή για να επανεξετάσεις τον προϋπολογισμό σου, να αναζητήσεις νέες πηγές εισοδήματος ή να επενδύσεις σε κάτι που θεωρείς σημαντικό. Μην φοβηθείς να πάρεις ρίσκα και να εμπιστευτείς το ένστικτό σου, καθώς σήμερα έχεις τη δυνατότητα να πετύχεις θετικές αλλαγές.

Υδροχόος – Επιδίωξε αυτό που σε κάνει ευτυχισμένο

Υδροχόε, η Σελήνη και σήμερα Σάββατο κινείται στο ζώδιό σου σε ενθαρρύνει να επικεντρωθείς στον εαυτό σου και στις προσωπικές σου επιδιώξεις. Το εξάγωνό της με τον Βόρειο Δεσμό στον Κριό σε βοηθά να εκφραστείς με αυτοπεποίθηση και να αναλάβεις πρωτοβουλίες που θα σε οδηγήσουν σε μία πιο θετική πορεία. Είναι η κατάλληλη στιγμή για να θέσεις νέους στόχους και να αρχίσεις να εργάζεσαι προς την κατεύθυνση που επιθυμείς. Μην φοβηθείς να αναδείξεις την μοναδικότητά σου και να επιδιώξεις αυτό που σε κάνει ευτυχισμένο.

Ιχθύες – Εμπιστέψου την διαίσθησή σου

Ιχθύ μου , σήμερα Σάββατο η Σελήνη στον Υδροχόο σε καλεί να αποστασιοποιηθείς από οτιδήποτε περιττό ή και ψυχοφθόρο και να ασχοληθείς περισσότερο με τα συναισθήματά σου, τον εσωτερικό σου κόσμο. Το εξάγωνο της Σελήνης με τον Βόρειο Δεσμό στον Κριό σε ενθαρρύνει να αναζητήσεις τρόπους να βρεις εσωτερική γαλήνη και να συνδεθείς με τον εαυτό σου. Παράλληλα η μέρα προσφέρεται για να βρεις λύσεις που θα σε βοηθήσουν να βάλεις και τα οικονομικά σου σε μία νέα πορεία. Η διαίσθησή σου είναι ιδιαίτερα ισχυρή σήμερα, γι’ αυτό άκουσε την εσωτερική σου φωνή και ακολούθησε τις εσωτερικές σου επιθυμίες, να ξέρεις πως δεν θα χάσεις!

Πηγή: flash.gr

Ακολουθήστε το naxostimes.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

(Visited 75 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*