Αποχώρησε η Ρούλα Κορομηλά από το Epsilon! Τι θα γίνει με την Σύρο;

roula koromila
admin
20/06/2016 18:53
 
 
 

Σαν βόμβα «έσκασε» πριν από λίγα λεπτά η λήξη της συνεργασίας της Ρούλας Κορομηλά με τον τηλεοπτικό σταθμό «Ε».

Σύμφωνα με πληροφορίες o λόγος της φυγής της Ρούλας ήταν…ο Μένιος Φουρθιώτης καθώς ήθελε να συν-παρουσιάσουν την εκπομπή το βράδυ της Κυριακής. Οι πληροφορίες που προέρχονται μέσα από το «Ε»,αναφέρουν οτι η Ρούλα έγινε έξαλλη και δεν δεχόταν με τίποτα να βρεθούν μαζί το βράδυ της Κυριακής και να παρουσιάσουν την εκπομπή!

Σύμφωνα πάντα με τα όσα αναφέρει το «Ε», στην θέση της Ρούλας Κορομηλά την Κυριακή, θα βρεθεί ο Μένιος Φουρθιώτης, ο οποίος θα παρουσιάσει ένα συναυλιακό show, όπου θα τραγουδήσει ο Αντώνης Ρέμος. Η απόφαση αυτή πάρθηκε,σύμφωνα με την παραγωγή, διότι ο παρουσιαστής θα βρίσκεται ήδη στο νησί για να παρουσιάσει την εκπομπή «Αποκαλυπτικά» το μεσημέρι.

Η ανακοίνωση του τηλεοπτικού σταθμού:

«Ο τηλεοπτικός σταθμός EPSILON TV ανακοινώνει την λήξη της συνεργασίας του με την παρουσιάστρια Ρούλα Κορομηλά, την οποία ευχαριστεί για την άψογη συνεργασία και της εύχεται ολόψυχα ότι καλύτερο για το μέλλον.

Δημοσιεύματα που αναρτήθηκαν τις τελευταίες ώρες στο διαδίκτυο και αφορούν τη λήξη συνεργασίας του τηλεοπτικού σταθμού EPSILON TV με την κ. Ρούλα Κορομηλά είναι μυθεύματα και δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα».

 

Πηγή: cyclades24.gr

(Visited 167 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*