Η Πόπη από την Απείρανθο Νάξου στο MasterChef Junior (video)

 
 
 

popi masterchef 2

Η Πόπη από την Απείρανθο της Νάξου είναι ένα από τα 32 παιδιά που θα φορέσουν την ποδιά του MasterChef Junior και θα διεκδικήσει μια θέση στους 22 πιο ταλαντούχους μικρούς chef!

Το MasterChef Junior έκανε πρεμιέρα στο STAR CHANNEL την Παρασκευή και η 12χρονη Πόπη πέρασε από τη δεύτερη μαγειρική διαδικασία στα καλύτερα 16 κορίτσια διεκδικώντας μια από τις 11 πολυπόθητες ποδιές! 

Είκοσι δύο καλύτεροι μικροί μάγειρες και είκοσι δυο καλύτερες μικρές μαγείρισσες απ΄ όλη την Ελλάδα, ηλικίας 8 ως 13 ετών, συναντήθηκαν για πρώτη φορά την Παρασκευή με τους τρεις κριτές.

Η Ελένη Ψυχούλη, ο Μανώλης Παπουτσάκης και η Μάγκυ Ταμπακάκη, έχουν αναλάβει τη δύσκολη αποστολή να βρουν και να αναδείξουν τον επόμενο λιλιπούτειο Master Chef.

Μέσα στις επόμενες ημέρες, μια σειρά από δοκιμασίες θ’ αναδείξουν τα 22 πιο ταλαντούχα παιδιά, 11 αγόρια και 11 κορίτσια, που θα φορέσουν την πολυπόθητη ποδιά και θα μπουν στο διαγωνισμό για να ζήσουν συναρπαστικές μαγειρικές εμπειρίες. Ένα από αυτά θα κερδίσει στο τέλος το μεγάλο έπαθλο των 15.000 ευρώ και το τρόπαιο του MasterChef Junior. Το ταξίδι ξεκινά!

Καλή επιτυχία Πόπη!

Δείτε ΕΔΩ πως η μικρή Ναξιώτισσα πέρασε στα 16 κορίτσια που θα συνεχίσουν στο MasterChef Junior

(Visited 758 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*