Με μεγάλη επιτυχία ο Αποκριάτικος χορός του Συλλόγου Γονέων Αγερσανίου Νάξου (φώτος)

admin
22/02/2016 17:07
 
 
 

 

Με μεγάλη επιτυχία, πραγματοποιήθηκε την Κυριακή, ο χορός του Συλλόγου Γονέων του Δημοτικού Σχολείου και Νηπιαγωγείου Αγίου Αρσενίου, στο κέντρο “Γοργόνα”.

Η αίθουσα “βούλιαξε” στην κυριολεξία από γονείς, φίλους και παιδιά που υποδέχτηκαν την Αποκριά με τον πιο ευχάριστο τρόπο. Τα παιδιά του σχολείου τραγούδησαν, χόρεψαν κι έπαιξαν με τον κλόουν …μέχρι τελικής πτώσεως, ενώ οι Σιδερής-Μαϊτός-Ξενικουδάκης τα έδωσαν όλα, με τη μουσική και τα νησιώτικα, λαϊκά, έντεχνα ακόμα και 60’s-70’s, τραγούδια τους!


Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Αγίου Αρσενίου, με τον κ. Φωστιέρη στο τιμόνι, εμπλούτισε τη βραδιά με τα χορευτικά τμήματα του Συλλόγου, αλλά και με τον ίδιο τον πρόεδρο …στο μικρόφωνο!

Παρών και ο Δήμαρχος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων Μανόλης Μαργαρίτης συνοδευόμενος από τον εκπρόσωπο της σχολικής επιτροπής Νίκο Βαθρακοκοίλη, όπου απηύθυνε σύντομο χαιρετισμό σημειώνοντας μεταξύ άλλων ότι “παρευρίσκεται στο χορό του Συλλόγου που συνεχώς τον πιέζει για να γίνουν πράγματα για τα σχολεία του Αγίου Αρσενίου“.


Ο Έπαρχος Νάξου Γιάννης Μαργαρίτης, σε γραπτή επιστολή του συνεχάρη το Σύλλογο για την ουσιαστική δράση του και αναφέροντας χαρακτηριστικά ότι “οι μικροί μαθητές είναι πολύ τυχεροί που έχουν την ευκαιρία χάρη στις προσπάθειες του Συλλόγου να αποκτούν περισσότερες γνώσεις και εμπειρίες“.
Ο Σύλλογος Γονέων από την πλευρά του, ευχαριστεί θερμά όλους όσοι τίμησαν τη βραδιά με την παρουσία τους, τους ευγενικούς χορηγούς των 430 (!!!) δώρων και όλους όσοι βοήθησαν για να πραγματοποιηθεί η εκδήλωση.

(Visited 25 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*