Τήνος: Συνελήφθη ο Α’ Μηχανικός του πλοίου «ΣΑΟΝΗΣΟΣ» για δολιοφθορά

Newsroom.
10/08/2024 12:16
 
 
 

 

Τις μεσημβρινές ώρες χθες, ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή της Τήνου από τον Πλοίαρχο του Ε/Γ-Ο/Γ ¨ΣΑΟΝΗΣΟΣ¨ Ν.Π. 12489 για μηχανική βλάβη λόγω πρόκλησης δολιοφθοράς του Α’ Μηχανικού και ειδικότερα πρόκληση δυσλειτουργίας στον μειωτήρα της αριστερής κύριας μηχανής του πλοίου.

Το ¨ΣΑΟΝΗΣΟΣ¨ κατέπλευσε στο λιμάνι της Τήνου εκτελώντας το εγκεκριμένο δρομολόγιο από το λιμάνι της Σύρου και με προορισμό τα λιμάνια Τήνου-Άνδρου-Καρύστου-Άνδρου-Τήνου-Σύρου. Οι επιβάτες και τα οχήματα με προορισμό τα λιμάνια της Άνδρου και της Καρύστου προωθήθηκαν με μέριμνα της πλοιοκτήτριας εταιρείας με έτερο Ε/Γ-Ο/Γ στους προορισμούς τους, ενώ οι επιβάτες με προορισμό το λιμάνι της Σύρου παρέμειναν στο λιμάνι της Τήνου.

Από το Λιμεναρχείο Τήνου απαγορεύτηκε ο απόπλους του ¨ΣΑΟΝΗΣΟΣ¨ λόγω βλάβης στον μειωτήρα της αριστερής κύριας μηχανής και συνελήφθη ο Α’ Μηχανικός του πλοίου, για παράβαση του άρθρου 291 του Π.Κ. (Διατάραξη της ασφάλειας σιδηρόδρομων, πλοίων και αεροσκαφών) και του άρθρου 378 παρ.2 του Π.Κ. (Φθορά ξένης ιδιοκτησίας), ενώ μετά την προσκόμιση βεβαιωτικού αξιοπλοΐας από τον νηογνώμονα που το παρακολουθεί επετράπη ο απόπλους του και απέπλευσε με προορισμό το λιμάνι της Σύρου.

(φώτο αρχείου)

Ακολουθήστε το naxostimes.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

(Visited 124 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*