Εντυπωσιακή η παρουσία της Περιφέρειας στο Φεστιβάλ Μελιού 2021

Newsroom
06/12/2021 16:18
 
 
 

 

Εντυπωσίασε και φέτος η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου στο Φεστιβάλ Μελιού 2021, το οποίο πραγματοποιήθηκε – υπό τη «σκιά» της πανδημίας – στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.

Ως πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής του Φεστιβάλ, ο Αντιπεριφερειάρχης Πρωτογενούς Τομέα Φιλήμονας Ζαννετίδης το παρουσίασε στα ΜΜΕ (που σχεδόν όλα το ανέδειξαν), ενώ παράλληλα απηύθυνε χαιρετισμό στο ετήσιο διαδικτυακό συνέδριο της Ελληνικής Μελισσοκομίας, ενώπιον του Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Λιβανού των Υφυπουργών κ.κ. Κεδίκογλου και Αμυρά, αντιπεριφερειαρχών άλλων περιφερειών, καθώς και παραγόντων της ελληνικής μελισσοκομίας.

Σημειώνεται ότι στο φετινό φεστιβάλ δεν συμμετείχαν παραγωγοί, ούτε γίνονταν πωλήσεις. Οι εμβολιασμένοι επισκέπτες που προσήλθαν, είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν τα δείγματα που απέστειλαν οι μελισσοκόμοι των νησιών του Νοτίου Αιγαίου, αλλά και να απολαύσουν τις υπέροχες λιχουδιές με μέλι που ετοίμαζαν καθ’ όλη τη διάρκεια του φεστιβάλ οι σεφ, υπό τον Θωμά Λαζανά.

Από το φεστιβάλ δεν έλειψε και ο διαγωνισμός για την καλύτερη ποιότητα μελιού, τα αποτελέσματα του οποίου θα ανακοινωθούν τις προσεχείς ημέρες, όταν ολοκληρωθούν οι απαραίτητες αναλύσεις από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης.

(Visited 220 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*