Μέχρι 30 Απριλίου οι αιτήσεις στο πρόγραμμα κατάρτισης ανέργων της Αναπτυξιακής Εταιρείας της Περιφέρειας

xenodohio koudouni reception
Newsroom
25/04/2023 12:51
 
 
 

 

Στις 30 Απριλίου λήγει η προθεσμία υποβολής αιτήσεων στις Δράσεις Συμβουλευτικής, Κατάρτισης και Πιστοποίησης του έργου «Αναβάθμιση προσόντων και υποστήριξη της ένταξης στην αγορά εργασίας ανέργων στην Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου» που υλοποιεί η Αναπτυξιακή Εταιρεία Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου -ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ Α.Ε.*

Η υποβολή της αίτησης γίνεται, ακολουθώντας μια πολύ απλή διαδικασία εδώ.

Στόχος του έργου είναι η κατάρτιση και πιστοποίηση ανέργων σε δεξιότητες του τουριστικού τομέα. Απευθύνεται σε ανέργους που κατοικούν στην Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, είναι ηλικίας από 29 έως 64 ετών, απόφοιτοι τουλάχιστον υποχρεωτικής εκπαίδευσης και κατέχουν ενεργό δελτίο ανεργίας.

* Η Αναπτυξιακή Εταιρεία Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου -ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ Α.Ε. Ν. Αιγαίου υλοποιεί την Πράξη «Αναβάθμιση προσόντων και υποστήριξη της ένταξης στην αγορά εργασίας ανέργων με χαμηλά εκπαιδευτικά προσόντα στην Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου», η οποία έχει ενταχθεί και χρηματοδοτείται από το «Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Νότιο Αιγαίο 2014-2020» με κωδικό ΟΠΣ 5123953, με τη συγχρηματοδότηση του Ευρωπαϊκού Κοινωνικού Ταμείου (ΕΚΤ).

(Visited 77 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*