Η πρώτη συνέντευξη στις Κυκλάδες του υποψήφιου Περιφερειάρχη Ν. Αιγαίου Νικήτα Παπανικόλα (video)

Νικηφόρος Παπανικόλας
Newsroom
01/08/2023 15:30
 
 
 

 

Την πρώτη του συνέντευξη ως υποψήφιος Περιφερειάρχης έδωσε στον Aegean Voice και την εκπομπή «Μέρα μεσημέρι» με την Πόπη Αλιμπέρτη ο Νικήτας Παπανικόλας υποψήφιος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής στο Νότιο Αιγαίο με το ψηφοδέλτιο «Νέα εποχή για το Νότιο Αιγαίο».

Όπως είπε ήδη έχει ξεκινήσει η σύσταση του ψηφοδελτίου με στόχο να είναι πλήρες και με τα περισσότερα πρόσωπα προς το παρόν να έχουν κλείσει από τις Κυκλάδες λόγω των καταστροφικών πυρκαγιών που συγκλόνισαν τις προηγούμενες ημέρες τη Ρόδο.

«Υπάρχουν δυσκολίες στη σύσταση των ψηφοδελτίων λόγω και των δημοτικών εκλογών» είπε και πρόσθεσε ότι αυτό που επιδιώκεται είναι όσοι θα στελεχώσουν την παράταξη να είναι «όσο το δυνατόν νέα πρόσωπα» από όλους τους πολιτικούς χώρους.

Ο κ. Παπανικόλας εξαπέλυσε επίθεση στον περιφερειάρχη Γιώργο Χατζημάρκο με αφορμή τα όσα έζησε η Ρόδος με τις πυρκαγιές σημειώνοντας ότι δεν διαχειρίστηκε την κατάσταση όπως θα έπρεπε. «Δήμος Ρόδου και Περιφέρεια ήταν αμήχανοι παρατηρητές στην καταστροφή που συντελούνταν» είπε και πρόσθεσε πως από την Περιφερειακή αρχή, «που έχει πλέον κουράσει», «γίνεται καθαρά επικοινωνιακή διαχείριση και δεν αποτυπώνεται η πραγματική εικόνα της κατάστασης που επικρατεί». «Η δική μας μάχη εστιάζεται στα πραγματικά προβλήματα των νησιών, στο θέμα των ιδεών και των προτάσεων» τόνισε χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε το naxostimes.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

(Visited 149 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*