Δύο ακόμη υποψήφιες στην ΠΕ Ρόδου με τον Γιώργο Χατζημάρκο

Newsroom
13/08/2023 16:49
 
 
 

 

Την υποψηφιότητα της Έλλης Βελιάδη και της Μαρίας Μπαφίτη στην ΠΕ Ρόδου ανακοινώνει η παράταξη «Μπροστά το Νότιο Αιγαίο» στο πλευρό του Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου Γιώργου Χατζημάρκου, για τις επικείμενες περιφερειακές εκλογές.

Η κα Βελιάδη, δικηγόρος Παρ’ Αρείω Πάγω, αναφέρει στη δήλωσή της, με την οποία ανακοινώνει την απόφασή της να συμπορευτεί με τον Γιώργο Χατζημάρκο:
«Δεν περίμενες να με δεις υποψήφια; Δεν κουράστηκες να βλέπεις τα ίδια συμφέροντα να αγωνίζονται τάχα μου για το καλό του τόπου μας; Δεν κουράστηκες να κάθεσαι στον καναπέ σου και να κοιτάς αμέτοχος; Μια καινούρια αρχή για μένα, για σένα για όλους, και μια συνέχεια #mprosta που όλοι περιμένουμε!».

Βιογραφικό Έλλης Βελιάδη
Η Έλλη Βελιάδη είναι δικηγόρος Παρ’ Αρείω Πάγω και νομική σύμβουλος σε ξενοδοχειακές, κατασκευαστικές και εμπορικές εταιρείες καθώς και ιδιωτική πελατεία.
Έχει συμμετάσχει σε πολλά επιστημονικά και επαγγελματικά συνέδρια και σεμινάρια.
Το 2002-2003 έλαβε υποτροφία για επίδοση στο ακαδημαϊκό έτος, από το Ίδρυμα Κρατικών Υποτροφιών.
Το 2005 πήρε Πτυχίο Νομικής, στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών.
Ακολούθησε το μεταπτυχιακό της στο Αστικό Δίκαιο, στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών.
Είναι κόρη του Αλέξανδρου και της Ανθούλας Βελιάδη.

H κα Μπαφίτη, επιχειρηματίας, Πρόεδρος της λέσχης Lions Helliousa Ρόδου με μεγάλη συμμετοχή στον εθελοντισμό, αναφέρει στη δήλωσή της, με την οποία ανακοινώνει την απόφασή της να συμπορευτεί με τον Γιώργο Χατζημάρκο:
«Με μεγάλη χαρά αποδέχτηκα την τιμητική πρόταση του κ. Χατζημάρκου να συμμετέχω και εγώ στο πλευρό του στην παράταξη “Μπροστά το Νότιο Αιγαίο” και να συνεισφέρω το καλύτερο δυνατόν για τον τόπο και τους ανθρώπους του που τόσο αγαπώ.
Τον εμπιστεύτηκα γιατί είναι πολιτικός με πάθος, αποφασιστικότητα, αποτελεσματικότητα, υπευθυνότητα, ο πολιτικός που δεν μένει στα λόγια αλλά προχωρά σε έργα στοχευμένα με όραμα και δεν μένει στις υποσχέσεις.
Εγώ, από πλευράς μου, έχω μάθει από παιδί να αγωνίζομαι πρώτα στον δύσκολο χώρο του ξενοδοχειακού κλάδου για είκοσι πετυχημένα χρόνια και αργότερα στην οικογενειακή δική μου επιχείρηση που με αγάπη και μεράκι δημιουργήσαμε σε δύσκολους καιρούς και αντίξοες συνθήκες.
Έχω μάθει να προσφέρω, να αγαπώ τον συνάνθρωπο μου, τα τελευταία 7 χρόνια ανήκω στην λέσχη Lions Ηλιούσα Ρόδου προσπαθώντας με κάθε τρόπο να βοηθώ, όπου υπάρχει ανάγκη γιατί στην εποχή που ζούμε που δεν κρίνονται μόνο τα οικονομικά μεγέθη, αλλά και τα περισσεύματα καρδιάς, πρέπει να μπορούμε να προσφέρουμε στον συνάνθρωπο και την κοινωνία μας ό,τι καλύτερο και αγνό διαθέτουμε.
Αντλούμε δύναμη και κουράγιο από τις ηθικές αξίες που μας διέπουν και “Προχωράμε μπροστά το Νότιο Αιγαίο” μαζί με τον Γιώργο Χατζημάρκο».

Βιογραφικό Μαρίας Μπαφίτη
Η Μαρία Μπαφίτη είναι επιχειρηματίας, ιδιοκτήτρια επιχείρησης αρτοποιείου. Έχει εργασθεί επί 20 έτη στον ξενοδοχειακό κλάδο από υψηλόβαθμες θέσεις.
Είναι Πρόεδρος της λέσχης Lions Helliousa Ρόδου και έχει μεγάλη συμμετοχή και συνεισφορά στον εθελοντισμό.
Είναι παντρεμένη με τον Νίκο Χατζημάρκο και έχουν έναν γιο, τον Μιχαήλ-Άγγελο Χατζημάρκο, 25 ετών.

Ακολουθήστε το naxostimes.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

(Visited 157 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*