Χ. Κόκκινος: «Να συνεδριάσει επιτέλους το Περιφερειακό Συμβούλιο»

 
 
 

kokkinos xaralampos politikh epitroph

Να σταματήσει η υπολειτουργία του Περιφερειακού Συμβουλίου και να συζητηθούν αναπτυξιακές δράσεις και θέματα που αφορούν στους πολίτες του Νοτίου Αιγαίου, ζήτησε με έγγραφα του προς τον πρόεδρο του Σώματος κ. Μπιζά (τα οποία κοινοποιήθηκαν και στον περιφερειάρχη Ν. Αιγαίου κ. Χατζημάρκο) ο αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου Χαράλαμπος Κόκκινος.

Ο κ. Κόκκινος, σε ανακοίνωση που εξέδωσε, στηλίτευσε το γεγονός ότι το Περιφερειακό Συμβούλιο «έχει να συνεδριάσει δυο μήνες» και πρότεινε να εισηγηθεί ο ίδιος και να συζητηθούν στην επόμενη συνεδρίαση τα εξής θέματα:
α) αίτημα του Περιφερειακού Συμβουλίου προς τις αεροπορικές εταιρείες για εκλογίκευση των τιμών των εισιτηρίων τους, οι οποίες είναι «απαγορευτικές» για τους περισσότερους πολίτες των νησιών,
β) στήριξη στη συνέχιση λειτουργίας της ΕΤΑΙ.ΠΡΟ.ΦΥ.ΚΑ., που – σύμφωνα με τον αντιπεριφερειάρχη Δωδεκανήσου – προσφέρει πολλά στην προστασία του περιβάλλοντος, αλλά και κατά τη διάρκεια της αντιπυρικής και αντιπλημμυρικής περιόδου,
γ) διατύπωση εισήγησης προς το Περιφερειακό Συμβούλιο για τον σχεδιασμό μέτρων Πολιτικής Προστασίας της Περιφερειακής Ενότητας Δωδεκανήσου.
Τέλος, ο κ. Κόκκινος συμφώνησε με την πρόταση των υπαλλήλων της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου περί αντικατάστασης των φωτοτυπιών με φθηνά tablets, τα οποία θα συνέβαλαν στη συρρίκνωση του κόστους των συνεδριάσεων του Περιφερειακού Συμβουλίου. Τα tablets θα δίνονταν στους περιφερειακούς συμβούλους και θα επιστρέφονταν με τη λήξη της θητείας τους.

(Visited 18 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*