Στη Χάλκη ο Μανώλης Γλυνός

 
 
 

Την αναγκαιότητα τα μικρότερα νησιά της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου να έχουν ίσες ευκαιρίες ανάπτυξης και προβολής, αναδεικνύοντας τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά τους, υπογράμμισε χθες από την Χάλκη ο υποψήφιος περιφερειάρχης Μανώλης Γλυνός, συνοδευόμενος από υποψήφιους περιφερειακούς συμβούλους της παράταξης «Συμμαχία Νοτίου Αιγαίου» και συνεργάτες του.

Ο κ. Γλυνός συναντήθηκε με τον δήμαρχο του νησιού κ. Πατρό, τον πρώην δήμαρχο κ. Λαθουράκη και τον υποψήφιο δήμαρχο κ. Σταματιάδη, τους οποίους διαβεβαίωσε ότι ως αυριανή περιφερειακή αρχή – σε συνεργασία και με την νέα δημοτική αρχή – δεν θα αφήσει να κυλήσει άλλος χαμένος χρόνος εις βάρος της ανάπτυξης του νησιού.

glynos xalki 2019 2
Ιεραρχώντας τις ανάγκες του νησιού και δίνοντας έμφαση στη βελτίωση της καθημερινότητας των κατοίκων, αλλά και των επισκεπτών της θερινής περιόδου, ο κ. Γλυνός έθεσε σε προτεραιότητα την λειτουργία του Πολυδύναμου Ιατρείου Χάλκης (με την παράλληλη κάλυψη της θέσης μόνιμου οδηγού ασθενοφόρου), την εύρεση λύσης για την εναπόθεση και την μεταφορά των απορριμμάτων, την επικαιροποίηση της μελέτης για την άμεση κατασκευή βιολογικού καθαρισμού, καθώς και την υπογειοποίηση των καλωδίων της ΔΕΗ, τα οποία αποτελούν «παραφωνία» στην απαράμιλλη ομορφιά του νησιού.

glynos xalki 2019 3
Ο υποψήφιος περιφερειάρχης εξέφρασε την άποψη ότι η Χάλκη διαθέτει τεράστιες δυνατότητες ανάπτυξης του θαλάσσιου τουρισμού, οι οποίες ωστόσο παραμένουν αναξιοποίητες λόγω της έλλειψης λιμενικών έργων και υποδομών, ενώ πρόσθεσε ότι η προβολή και προώθηση των μοναδικών χαρακτηριστικών της θα μπορούσαν να την καταστήσουν πόλος έλξης, δημιουργώντας νέες προοπτικές για το νησί.
«Θα τιμήσουμε το “συμβόλαιο συνεργασίας” με τους πολίτες. Το σχέδιό μας για Περιφέρεια Τεσσάρων Εποχών δεν μπορεί να υλοποιηθεί χωρίς την συνεργασία με τους αιρετούς και χωρίς την στήριξη των νησιωτών. Θα είμαστε δίπλα σας με την ίδια αγάπη και το ίδιο ενδιαφέρον και ως αυριανή περιφερειακή αρχή» ανέφερε ο κ. Γλυνός, απευθυνόμενος προς τους κατοίκους της Χάλκης.

(Visited 13 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*