Υποψήφιο στην Περιφερειακή Ενότητα Ρόδου ανακοίνωσε η παράταξη Χατζημάρκου

  •  
  •  
  •  

Την υποψηφιότητα του Θωμά Τσίκκη στην Περιφερειακή Ενότητα Ρόδου ανακοίνωσε η παράταξη «Μπροστά το Νότιο Αιγαίο».

Στην δήλωσή του, με την οποία ανακοίνωσε την απόφασή του να συμπορευτεί με τον Γιώργο Χατζημάρκο ως υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος, ο κ. Τσίκκης (εν ενεργεία σήμερα σύμβουλος της Δημοτικής Κοινότητας Ιαλυσού), αναφέρει τα εξής:

«Ευχαριστώ τον Περιφερειάρχη κ. Γιώργο Χατζημάρκο για την τιμή που μου έκανε να είμαι υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος Νοτίου Αιγαίου με την παράταξή του στις προσεχείς εκλογές.

Ο κ. Χατζημάρκος με το όραμα, τις ικανότητες, την ειλικρίνεια και την εργατικότητα που τον διακρίνει, έχει προσφέρει πολλά και θα προσφέρει ακόμη περισσότερα στο Νότιο Αιγαίο.

Προσχωρώ σε αυτή την προσπάθεια, με γνώμονα την αγάπη μου για τη Ρόδο και τα νησιά μας, στέκομαι απέναντι σας με αίσθημα ευθύνης, ταπεινότητα αλλά και θάρρος και σας ζήτω να με στηρίξετε με την ψήφο σας.

Για μια Περιφέρεια που θα προσφέρει ευκαιρίες και δυνατότητες, που θα κρατήσουν τους ανθρώπους στον τόπο μας, όπου θα ζήσουμε, θα εργαστούμε, και θα δημιουργήσουμε για εμάς και τα παιδία μας και για να γίνουν τα νησιά μας πιο ελκυστικά και ανθρώπινα για τους κατοίκους και τους επισκέπτες.

Για αυτό ένας μόνο δρόμος υπάρχει “Μπροστά το νότιο Αιγαίο” με τον Γιώργο Χατζημάρκο.

Με αγάπη για τα νησιά μας

Τσίκκης Ν. Θωμάς»

Βιογραφικό

Ο Θωμάς Τσίκκης γεννήθηκε στην Ιαλυσό Ρόδου το 1971, γιος της Ελένης και του Νίκου Τσίκκη.

Είναι παντρεμένος με την Νεκταρία Ναζαριάν και έχουν μια κόρη την Ελένη.

Τελείωσε Διοίκηση Επιχειρήσεων και έχει: Πιστοποιητικό Ασφαλιστικού Διαμεσολαβητή επιπέδου Α’ (Τράπεζας της Ελλάδος), Ηλεκτρονικών Υπολογιστών, E.C.D.L, Εφαρμογών πληροφορικής στην επιχείρηση, FIRST CERTIFICATE IN ENGLISH, επιμόρφωση στην τοπική ιστορία, ISO 9001-9002, Total Quality και HACCP.

Ασχολείται με τον τουρισμό ως Διευθυντής ξενοδοχείου και ασχολήθηκε με τουριστικές, εμπορικές και επιχειρήσεις ασφαλείας.

Είναι σύμβουλος της Δημοτικής Κοινότητας Ιαλυσού από το 2014.

(Visited 7 times, 1 visits today)