Σχόλιο της Μαρίας Χατζηγιάννη για τις επικείμενες εκλογές: «Όλοι οι καλοί χωράνε!»

  •  
  •  
  •  

Να ενισχύσει παντού το ΚΚΕ κάλεσε τους νησιώτες η νυν, αλλά και εκ νέου υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος με τη Λαϊκή Συσπείρωση Νοτίου Αιγαίου Μαρία Χατζηγιάννη.

Σχολιάζοντας τις «ζυμώσεις» που συντελούνται ενόψει των επερχόμενων εκλογών της Αυτοδιοίκησης, η κα Χατζηγιάννη κάνει λόγο για «αστραπιαίο ανακάτεμα της τράπουλας» από τις τοπικές παρατάξεις και τα κόμματα, κύριο μέλημα των οποίων είναι η υπεράσπιση των συμφερόντων των επιχειρηματικών ομίλων.

Αναλυτικά, το σχόλιο της κ. Χατζηγιάννη με τίτλο «Όλοι οι καλοί χωράνε»! (αρκεί να παίρνεις όρκο στο σύστημα) ή αλλιώς ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ, ΚΙΝΑΛ (ΠΑΣΟΚ), Χ.Α., ΑΝΕΛ και “λοιποί συγγενείς” μια μεγάλη παράταξη» έχει ως εξής:

Μπροστά στις πολλαπλές εκλογές που έρχονται το επόμενο διάστημα παρακολουθούμε να γίνεται με ταχύτητα αστραπής, το ανακάτεμα της τράπουλας ανάμεσα στις τοπικές παρατάξεις και στα κόμματα που ορκίζονται στον καπιταλισμό.

Οι κόντρες και οι αγκαλιές ανάμεσά τους δεν αφορούν σε τίποτα τους εργαζόμενους και τους βιοπαλαιστές των νησιών μας. Ούτε σφάζονται, ούτε και συμμαχούν για τα λαϊκά συμφέροντα αλλά για το ποιος θα έχει τη καρέκλα για να υπερασπιστεί καλύτερα τα συμφέροντα των επιχειρηματικών ομίλων.

Ο νησιωτικός λαός να κάνει τη διαφορά ενισχύοντας παντού το ΚΚΕ! Να βρει στήριγμα στη μόνη δύναμη που διαχρονικά και με συνέπεια αγωνίζεται για να πάρει ο λαός τον πρώτο λόγο για τη λύση των προβλημάτων του.

(Visited 9 times, 1 visits today)