O δήμαρχος Κέας υποψήφιος με τον Γιώργο Χατζημάρκο

 
 
 

Την υποψηφιότητα του νυν δημάρχου Κέας, Γιάννη Ευαγγέλου, στο πλευρό του Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου, Γιώργου Χατζημάρκου, στις επικείμενες περιφερειακές εκλογές, στην Περιφερειακή Ενότητα Κέας Κύθνου, ανακοίνωσε η παράταξη “Μπροστά το Νότιο Αιγαίο”.

Αιτιολογώντας την απόφασή του, από την δημαρχία να ενταχθεί στην ομάδα του κ. Χατζημάρκου ως υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος, ο κ. Ευαγγέλου αναφέρει ότι “είναι μια αναβαθμισμένη αρμοδιότητα που θα μου δώσει την δυνατότητα να αξιοποιήσω τις γνώσεις μου σε ένα άλλο επίπεδο και ευχαριστώ για την αποδοχή της πρόθεσης μου από το Γιώργο Χατζημάρκο με τον οποίο είχα και έχω μια εξαιρετική και πολύ ωφέλιμη συνεργασία”.

Αναλυτικά στη δήλωσή του με την οποία ανακοινώνει την απόφασή του να συμπορευτεί με τον Γιώργο Χατζημάρκο, ο δήμαρχος Κέας αναφέρει τα εξής:

“Μετά σαράντα περίπου χρόνια δραστηριότητας στον τουρισμό , η αγάπη μου για το νησί που γεννήθηκα κι έμαθα τα πρώτα μου γράμματα με οδήγησε να ασχοληθώ με τα διοικητικά της τοπικής αυτοδιοίκησης σαν Δήμαρχος της Κέας.
Οι γνώσεις μου αλλά και η εμπειρία μου από τις δραστηριότητες μου σαν επιχειρηματίας του τουρισμού αλλά και αυτές που απέκτησα σαν Δήμαρχος με οδήγησαν στην απόφαση να ζητήσω από τον υποψήφιο και σημερινό Περιφερειάρχη Γιώργο Χατζημάρκο να ενταχθώ στην ομάδα του σαν υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος Κέας και Κύθνου.
Είναι μια αναβαθμισμένη αρμοδιότητα που θα μου δώσει την δυνατότητα να αξιοποιήσω τις γνώσεις μου σε ένα άλλο επίπεδο και ευχαριστώ για την αποδοχή της πρόθεσης μου από το Γιώργο Χατζημάρκο με τον οποίο είχα και έχω μια εξαιρετική και πολύ ωφέλιμη συνεργασία”.

Βιογραφικό
Ο Γιάννης Ευαγγέλου γεννήθηκε και έζησε τα πρώτα μαθητικά του χρόνια στην Κορησσία Κέας Κυκλάδων.
Αποφοίτησε από το Α΄ Πρότυπο Γυμνάσιο Αρρένων Αθήνας και στη συνέχεια σπούδασε τουριστική οικονομία στον Καναδά.
Ασχολήθηκε επιχειρηματικά με τον τουρισμό με καθετοποιημένη δραστηριότητα τουριστικών επιχειρήσεων.
Διετέλεσε πρόεδρος του «Σύνδεσμου των εν Ελλάδι τουριστικών γραφείων» (ΗΑΤΤΑ) και αντίπροεδρος του ΣΕΤΕ.
Παράλληλα διετέλεσε μέλος του Δ.Σ. του ΕΟΤ και του ΣΑΣ (Συμβούλιο Ακτοπλοϊκών Συγκοινωνιών), επίσης μέλος του Δ.Σ.
Μέλος της Εθνικής Επιτροπής οργάνωσης του ΑΘΗΝΑ 2004 (Ολυμπιάδα) και της Εθνικής Επιτροπής παρακολούθησης του ΕΠΑΝ και του ΕΣΠΑ.
Από το 2010 μέλος του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Κέας ως επικεφαλής της μειοψηφίας και από το 2014 ως Δήμαρχος.
Μιλάει τρεις ξένες γλώσσες.
Έχει συμμετάσχει σαν ομιλητής σε διάφορα συνέδρια στην Ελλάδα και το εξωτερικό με τουριστικά θέματα.

(Visited 24 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*