Η Νατάσα Βενετοκλή υποψήφια με την παράταξη του Μανώλη Γλυνού

  •  
  •  
  •  

Την υποψηφιότητα της κόρης του αείμνηστου δημάρχου Ροδίων Δημήτρη Βενετοκλή ανακοίνωσε η περιφερειακή παράταξη «Συμμαχία Νοτίου Αιγαίου».

Η Νατάσα Βενετοκλή, συνεχίζοντας την πολιτική παράδοση και παρακαταθήκη του πατέρας, έχει έντονη παρουσία και δραστηριότητα στα πολιτικά και κοινωνικά δρώμενα της Ρόδου.
Ο υποψήφιος περιφερειάρχης Μανώλης Γλυνός, αναφερόμενος στην ένταξη της κας Βενετοκλή στη «Συμμαχία Νοτίου Αιγαίου» δήλωσε τα εξής: «Η κοινή μας προσπάθεια υπερβαίνει κομματικούς διαχωρισμούς διότι έχει ως μόνο στόχο να εκφράσει το σύνολο των κοινωνικών, οικονομικών και αυτοδιοικητικών δυνάμεων του τόπου. Το ήθος, η αξιοπρέπεια και η οικογενειακή παράδοση που συνοδεύουν την πορεία της Νατάσας Βενετοκλή στα κοινά, αποτελούν εγγύηση για την καθοριστική συμβολή της στον αγώνα μας. Μας τιμά ιδιαίτερα η αποφασιστικότητα και το ουσιαστικό πνεύμα συνεργασίας που επιδεικνύει η Νατάσα Βενετοκλή, κόρη του αειμνήστου Δημάρχου Ροδίων Δημητρίου Βενετοκλή, με την ένταξή της στην Παράταξή μας. Παραβλέποντας τις όποιες διαφορετικές κομματικές καταβολές, έθεσε ως προτεραιότητα την συνεργασία για ένα καλύτερο μέλλον ευημερίας για όλους τους νησιώτες και τα παιδιά μας. Η παρουσία της Νατάσας Βενετοκλή αναβαθμίζει την τοπική πολιτική σκηνή. Προίκα της αποτελεί η επιστημονική κατάρτιση, η κοινωνική της ευαισθησία και δράση, καθώς και η πολυετής εργασιακή της εμπειρία σε θέματα διεθνών σχέσεων και προβολής. Καλώς ήρθες στη “Συμμαχία” Νατάσα και καλή επιτυχία!».
Από την πλευρά της, η κα Βενετοκλή στη δήλωση της υποψηφιότητάς της αναφέρει τα έξης: «Η ένταξή μου στην “Συμμαχία Νοτίου Αιγαίου” με επικεφαλής τον Μανώλη Γλυνό αποτελεί μία πλήρως συνειδητή απόφαση. Είναι το επιστέγασμα μίας μακροχρόνιας πορείας στα κοινά. Διατηρώντας στο ακέραιο τις πολιτικές καταβολές μου, πιστή στη φιλελεύθερη παράταξη και τις αξίες της, εντάσσομαι σε έναν Aνεξάρτητο Περιφερειακό Συνδυασμό.
Το ήθος και η εμπειρία του Μανώλη Γλυνού αποτελούν την καλύτερη εγγύηση για την ειλικρίνεια των προθέσεων και την αποτελεσματικότητα του μοντέλου διοίκησης που πρεσβεύει. Ενός ανθρωποκεντρικού μοντέλου, χρηστής και διαφανούς διοίκησης που τόσο η ίδια ως εργαζόμενη γυναίκα όσο και το σύνολο των πολιτών επιθυμούμε.
Έχω μάθει να ονειρεύομαι και να διεκδικώ. Να προγραμματίζω και να υλοποιώ. Όραμά μου είναι μία Περιφέρεια με ανθρώπινο πρόσωπο. Μία Περιφέρεια συμμετοχική, αποτελεσματική και προσβάσιμη σε όλους τους πολίτες».

 

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ
Η Νατάσα Βενετοκλη γεννήθηκε και κατοικεί στη Ρόδο. Είναι έγγαμη μητέρα δύο παιδιών και κόρη του Αειμνήστου τέως Δημάρχου Ροδίων Δημητρίου Βενετοκλή.
Σπούδασε επί σειρά ετών. Είναι Πτυχιούχος του Τμήματος Πολιτικών Επιστημών, κλάδος «Ευρωπαϊκών Σπουδών και Διεθνών Σχέσεων» του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, απόφοιτη του Κολλεγίου “Valgreuse” στην Λωζάνη Ελβετίας, όπως και του Ελληνικού Κέντρου Παραγωγικότητας, Τμήμα Δημοσίων Σχέσεων. Παράλληλα κατέχει Μεταπτυχιακό Τίτλο Σπουδών (Msc) στην «Ευρωπαϊκή Διακυβέρνηση» από τη Νομική Σχολή του Πανεπιστημίου Νεάπολις Πάφου – Κύπρος.
Εργάστηκε επί σειρά ετών στον ιδιωτικό τομέα τόσο ως Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε Ξενοδοχειακές Επιχειρήσεις, όσο και του Δωδεκανησιακού Οργανισμού Τουρισμού της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Δωδεκανήσου. Παράλληλα, ως Ιδιοκτήτρια Εταιρείας Δημοσίων Σχέσεων και Οργάνωσης Συνεδρίων συνεργάστηκε με δημόσιους και ιδιωτικούς φορείς. Έχει διατελέσει Διευθύντρια πολιτικού γραφείου Υφυπουργού εξωτερικών. Σήμερα εργάζεται στον Δήμο Ρόδου, στο Γραφείο Δημοσίων, Διεθνών Σχέσεων. Διετέλεσε Προϊσταμένη Τμήματος Στρατηγικού Σχεδιασμού της Διεύθυνσης Τουρισμού.
Είναι Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Ελληνορθόδοξου Κοινότητας ως εκπρόσωπος των ιδρυτών της οικογένειας των Βενετοκλέων. Επίσης, είναι μέλος του Συλλόγου Γυναικών Χωρίς Σύνορα.
Διετέλεσε Νομαρχιακή Σύμβουλος και Αντιπρόεδρος του Νομαρχιακού Συμβουλίου Δωδεκανήσου με τον συνδυασμό του Δρόσου Ταυλάριου. Έχει διατελέσει εκλεγμένο Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του ΕΒΕΔ με πρόεδρο τον Ηλία Κωτιάδη.
Από τα εφηβικά της χρόνια ανέπτυξε πολιτική δράση ως Μέλος της Νέας Δημοκρατίας από το 1981 (ΜΑ.ΚΙ – ΟΝΝΕΔ- ΔΑΠ-Ν.Δ) ενώ διετέλεσε και πρόεδρος της Νομαρχιακής Διοικούσας Επιτροπής της Ν.Δ. στη Δωδεκάνησο.

(Visited 5 times, 1 visits today)