Στη Ρόδο ο υφυπουργός Εθνικής Άμυνας – Συνάντηση με Χατζημάρκο και Κόκκινο

admin
20/05/2015 07:01
 
 
 

Στρατιωτικές μονάδες και άλλες εγκαταστάσεις του στρατού στη Ρόδο επιθεώρησε ο υφυπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Τόσκας κατά τη διάρκεια της παραμονής του στο νησί.

Ο κ. Τόσκας συναντήθηκε με τον περιφερειάρχη Ν. Αιγαίου Γιώργο Χατζημάρκο, ο οποίος – με αφορμή το ζήτημα του ΦΠΑ – τόνισε στον υφυπουργό ότι η νησιωτικότητα παραμένει ακόμα «γράμμα κενό περιεχομένου», πολύ δε περισσότερο σε περιοχές  εθνικά ευαίσθητες, όπως είναι το Νότιο Αιγαίο.

Οι δύο άντρες είχαν επίσης την ευκαιρία να συζητήσουν τη δυνατότητα χρηματοδότησης από την Περιφέρεια Ν. Αιγαίου έργων του στρατού σε νησιά.

Συνάντηση και με Χ. Κόκκινο

Ο υφυπουργός κ. Τόσκας συναντήθηκε και με τον αντιπεριφερειάρχη Δωδεκανήσου Χαράλαμπο Κόκκινο, ο οποίος τον ενημέρωσε για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα νησιά, για την αντίθεση της κοινωνίας στην προωθούμενη από την κυβέρνηση αύξηση των συντελεστών του ΦΠΑ, αλλά και για το ζήτημα της λαθρομετανάστευσης.

Ο κ. Κόκκινος δεν παρέλειψε ακόμη να αναφερθεί και στην αγωνία για την πορεία του τουρισμού τη φετινή σαιζόν, λόγω της συνεχιζόμενης διαπραγμάτευσης της Κυβέρνηση με τους «θεσμούς».

 

 

 

 

 

 

 

(Visited 18 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*