Aegean Fresko: Μια νέα εταιρία …που γνωρίζουμε χρόνια

admin
17/05/2016 21:00
 
 
 


Είναι μέρες τώρα που οδηγώντας στην ευθεία προς Γαλανάδο, εκεί κοντά στο Κέντρο «Πλάτανος», είχα εντοπίσει έντονη δραστηριότητα σε ένα τεράστιο κτήριο που, απ’ ότι θυμάμαι παλαιότερα εμπορεύονταν αντίκες.

Οι ολοκαίνουριες ταμπέλες έγραφαν «Aegean Fresko…

Το επισκέφτηκα και καθώς πάρκαρα μου έκανε εντύπωση ο χωροταξικός σχεδιασμός του πάρκινγκ, με κατατοπιστικές πινακίδες και ευδιάκριτες θέσεις στάθμευσης, αφήνοντάς μου μια αίσθηση οργάνωσης που με έκανε να αντιληφθώ πως εδώ δημιουργείται κάτι νέο που διακατέχεται από μια φρέσκια κουλτούρα.

Στην πόρτα ήταν ο Βαγγέλης Φραγκίσκος που με χαρά με καλωσόρισε και με προσκάλεσε να μου φτιάξει ένα καφέ και να με ξεναγήσει στις νέες εγκαταστάσεις του καταστήματος τροφοδοσίας.

Μέσα στο κτήριο σε κατακλύζει η αίσθηση του καινούριου, με μυρωδιές φρεσκοβαμμένων τοίχων, ολοκαίνουρια ράφια και σύγχρονο εξοπλισμό. Τα γραφεία μοντέρνα και ευρύχωρα σε αποχρώσεις του γκρι κεντρίζουν το ενδιαφέρον και εντυπωσιάζουν. Ο Βαγγέλης άρχισε να με ξεναγεί στους χώρους των εγκαταστάσεων και με ενθουσιασμό, να μου περιγράφει πως έφτιαξε το κάθε τι μέσα και έξω από το κτήριο.

«Τέλια οργάνωση, ιδανικό για το αντικείμενο περιβάλλον αλλά… οικονομικά δύσκολη η εποχή που επέλεξες να επενδύσεις» παρατήρησα, όμως μέσα από την κουβέντα μας αντιλήφθηκα έναν εντελώς διαφορετικό τρόπο σκέψης… «Ακόμα και στην κρίση υπάρχουν ευκαιρίες, αρκεί να μπορείς να τις διακρίνεις και να τις αρπάξεις την κατάλληλη χρονική στιγμή. Έπειτα χρειάζεσαι ένα όραμα ικανό να εμπνέει και να καθοδηγεί. Από εκεί και πέρα όλα είναι θέμα οργάνωσης και εφαρμογής» απάντησε.

Και όταν τον ρώτησα ποιες είναι οι δυσκολίες που αντιμετωπίζει μια νέα επιχείρηση στη Νάξο, εκείνος χαμογέλασε και σημείωσε: «Μια επιχείρηση είναι πολλά περισσότερα από ένα όνομα και μία ταμπέλα. Στην ουσία είναι οι άνθρωποι της, και οι άνθρωποι πίσω από την Aegean Fresko είμαστε εμείς οι ίδιοι, ο Βαγγέλης και ο Νίκος Φραγκίσκος. Μας γνωρίζετε… Στην ουσία δεν πρόκειται για μια καινούρια επιχείρηση. Για μένα, η Aegean Fresko αποτελεί την συνέχεια της επιτυχημένης επαγγελματικής πορείας της οικογένειας μας, του πατέρα μου Νίκου Φραγκίσκου και εμένα προσωπικά. Είναι παράλληλα όμως και η εξέλιξη σε κάτι νέο και καλύτερο. Γιατί σκοπός είναι πάντα το καλύτερο, να πορεύεσαι και να ξεπερνάς τον ίδιο σου τον εαυτό, να προχωράς μπροστά με βήματα γερά και σταθερά, ώστε το επόμενο να είναι σπουδαιότερο από το προηγούμενο».

Κάπου εκεί στην παρέα μας μπήκε και ο Νίκος Φραγκίσκος, ο οποίος στέκεται με χαρά και υπερηφάνεια στο πλευρό του Βαγγέλη. Φανερά ενθουσιασμένος με τις νέες εγκαταστάσεις, εξηγεί πως αυτό το νέο εγχείρημα αποτελεί την ιδανική συνέχεια της δικής του επαγγελματικής πορείας, στηρίζοντας το γιο του με κάθε τρόπο σε αυτό το νέο του ξεκίνημα. Περιγράφει με τα καλύτερα λόγια την προσωπική τους σχέση και το γεγονός ότι έχουν καταφέρει να συνδυάσουν με ιδανικό τρόπο τα οικογενειακά χαρακτηριστικά με την επαγγελματική επικοινωνία.

«Η ουσία είναι να είσαι ευέλικτος και να εξελίσσεσαι συνεχώς. Όταν έχεις γερές βάσεις, υψηλά ιδανικά και σωστές αρχές, μπορείς να αντεπεξέλθεις με επιτυχία σε όποιες προκλήσεις μπορεί να συναντήσεις».

Η Aegean Fresko είναι πανέτοιμη και έχει ξεκινήσει ήδη τις τροφοδοσίες καταστημάτων έχοντας στις αποθήκες της μια τεράστια γκάμα προϊόντων τόσο στην κατηγορία των τροφίμων κατάψυξης, συντήρησης και ξηρού εμπορεύματος όσο και σε χαρτικά, καθαριστικά, απορρυπαντικά και υλικά συσκευασίας. Τα επίσημα εγκαίνια της Aegean Fresko αναμένονται μέσα στον Μάιο.

(Visited 105 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*