Βαγγέλης Στρατούρης: «Ο εμπορικός κόσμος της Νάξου θα πρέπει να είναι ενωμένος»

Βαγγέλης Στρατούρης
admin
06/06/2016 08:42
 
 
 

Ενότητα και μόνο ενότητα είναι το «αντίδοτο» στην κρίση και τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο εμπορικός κλάδος, σύμφωνα με τον Βαγγέλη Στρατούρη, απερχόμενο πρόεδρο του Εμποροεπαγγελματικού Συλλόγου Νάξου.

Μιλώντας στην εκπομπή «Δέκα με Τόνο» του AegeanVoice 107.5, ο κ. Στρατούρης (ο οποίος συγκέντρωσε τις περισσότερες ψήφους στις πρόσφατες εκλογές και θα συμμετέχει και στο νέο Δ.Σ. του Συλλόγου), τόνισε ότι στη φετινή εκλογική διαδικασία, μετά από πολλά χρόνια, υπήρξε πολύ μεγάλη συμμετοχή, γεγονός που είναι ενθαρρυντικό και ελπιδοφόρο, μιας και φανερώνει τόσο την ενεργοποίηση της νέας γενιάς εμπόρων, όσο και το ενδιαφέρον των παλιότερων επαγγελματιών, σε μια εποχή που ο εμπορικός κόσμος δέχεται συνεχώς πλήγματα.

«Δεν πάμε μπροστά, κοιτώντας πίσω»

«Η φετινή εκλογική διαδικασία για τον Εμπορικό Σύλλογο σαφώς υπήρξε καθοριστική, ωστόσο δεν μπορούμε να πάμε μπροστά με το κεφάλι στραμμένο προς τα πίσω, στις εκλογές. Είχαμε έναν και μόνο νικητή, τους εμπόρους της πόλης μας και είχαμε μία μεγάλη επιτυχία, τη μεγάλη συμμετοχή των συναδέλφων μετά από πολλά χρόνια. Ο Εμπορικός Σύλλογος έχει συνέχεια και θα τη δώσει το νέο Δ.Σ.» δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Στρατούρης, ο οποίος δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει όσους προσήλθαν στην κάλπη, αλλά και τα μέλη του απερχόμενου Δ.Σ. για την σκληρή δουλειά των τριών τελευταίων χρόνων.

Χωρίς να απαντήσει σε ερώτηση της Πόπης Αλιμπέρτη για το αν θα θέσει και πάλι υποψηφιότητα για πρόεδρος του Συλλόγου, υποστήριξε ότι η προσέλευση των συναδέλφων του δίνει σε εκείνον και το νέο Διοικητικό Συμβούλιο δύναμη και κουράγιο να συνεχίσουν το έργο τους και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις των καιρών, καθώς ο εμπορικός κόσμος βρίσκεται στη δυσκολότερη φάση του.

«Θα είμαστε ένα Δ.Σ. με αρκετά μεγάλη ευθύνη απέναντι στους συναδέλφους. Θα πρέπει να είμαστε ενωμένοι και να είμαστε στην πρώτη γραμμή για να υπερασπιστούμε τα συμφέροντα του κλάδου» επανέλαβε ο κ. Στρατούρης, ο οποίος δεν θέλησε να απαντήσει «στην λασπολογία του Facebookτου κ. Κουτελιέρη», όπως είπε χαρακτηριστικά.

Ειδήσεις: Νάξος

(Visited 101 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*