VIDEO: Τεράστια διαφήμιση της Νάξου από την εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη

Eleni naxos
admin
06/06/2016 22:26
 
 
 

Το ένα video μετά το άλλο με τις ομορφιές της Νάξου προβάλει στην εκπομπή της στον ALPHA η Ελένη Μενεγάκη, στο πλαίσιο της ζωντανής μετάδωσης από το νησί 16 και 17 Ιουνίου της εκπομπής της “Ελένη”.

Στα video παρουσιάζονται οι παραλίες, η γαστρονομία και γενικότερα οι ομορφιές του νησιού όπως τις κατέγραψαν οι κάμερες της εκπομπής σε πρόσφατη επίσκεψη του τηλεοπτικού συνεργείου στο νησί.

Η διαφήμιση που γίνεται στη Νάξο είναι τεράστια, αφού η Ελένη Μενεγάκη υπογραμμίζει κάθε φορά τη φιλοξενία, την ομορφιά, την παράδοση και τα τοπικά προϊόντα του νησιού που τραβούν σαν μαγνήτης τους επισκέπτες… Δεν παραλείπει να υπενθυμίζει το πόσο ωραία είχε περάσει στη Νάξο όταν την επισκέφτηκε το 2011, αλλά και να εκφράζει την ανυπομονησία της να ξαναβρεθεί στις 16 και 17 Ιουνίου στο νησί από όπου θα μεταδοθεί ζωντανά η εκπομπή της…
Να σημειωθεί ότι μεγάλος χορηγός στην επίσκεψη της Ελένης Μενεγάκη στη Νάξο, είναι η Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών που για ακόμα μία φορά συμβάλει καθοριστικά στην τουριστική προβολή του τόπου.
Εκτός από την ΕΑΣ Νάξου, την επίσκεψη της Ελένης Μενεγάκη στη Νάξο υποστήριξαν η Ένωση Ξενοδόχων, ο Σύλλογος μαζικής Εστίασης και η Blue Star Ferries.

Να σημειωθεί, ότι εκτός από τη Νάξο, η εκπομπή ταξίδεψε και στο Κουφονήσι παρουσιάζοντας τη μοναδικότητα και την αυθεντικότητα του νησιού! 

Ας δούμε τα video: 

 

Η εκπομπή της Ελένης ταξιδεύει στη Νάξο:

{youtube}THj7oZIc-I8{/youtube}

 

Παραλίες Νάξου: 

{youtube}JnTMKayjQ2U{/youtube}

 

Μαγειρική σε καΐκι με προϊόντα της ΕΑΣ: 

{youtube}ht2SZKo7QGs{/youtube}


Βόλτα στο Κουφονήσι:

{youtube}lQc4_eYWJAU{/youtube}

 

Διαβάστε ΕΔΩ ποιους θα δούμε και τι θα ακούσουμε στο live της εκπομπής της Ελένης μενεγάκη από τη Νάξο!

(Visited 73 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*