Εκλογές στην ΟΝΑΣ

onas genii syneleysi
admin
07/06/2016 06:22
 
 
 

Γενική Συνέλευση πραγματοποίησε η Ομοσπονδία Ναξιακών Συλλόγων (ΟΝΑΣ) στις 5 Ιουνίου, προκειμένου να οδηγηθεί η Ομοσπονδία σε εκλογές.

Όπως αποφασίστηκε (σύμφωνα με τα άρθρα 23 και 24 του καταστατικού της Ο.ΝΑ.Σ), οι αρχαιρεσίες για ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου και της Ελεγκτικής Επιτροπής θα γίνουν στο γραφείο της Ο.ΝΑ.Σ, Μάρνη 33 Αθήνα, την Τετάρτη 15 Ιουνίου 2016 από τις 12:00 έως τις 21:00. 
Η ψηφοφορία μπορεί να παραταθεί, με απόφαση της εφορευτικής επιτροπής, σε περίπτωση που υπάρχουν αντιπρόσωποι σε αναμονή για να ψηφίσουν. 

Στις αρχαιρεσίες μετέχουν όλοι οι Σύλλογοι-μέλη της Ο.ΝΑ.Σ με τους αντιπροσώπους τους, εφ‘ όσον έχουν εξοφλήσει την συνδρομή τους, του 2016, και έχουν υποβάλλει τα δικαιολογητικά νομιμοποίησης των αντιπροσώπων τους, που προβλέπονται από το άρθρο 19 του καταστατικού της Ο.ΝΑ.Σ.

Όσοι αντιπρόσωποι επιθυμούν να θέσουν υποψηφιότητα για το Δ.Σ και την Ε.Ε. πρέπει να υποβάλλουν σχετική αίτηση στην εφορευτική επιτροπή μέχρι και την Δευτέρα 13 Ιουνίου από ώρας 19.30-21.00 στο γραφείο της Ο.ΝΑ.Σ καταβάλλοντας και παράβολο υποψηφιότητας 10 ευρώ. Όσοι από τους υποψηφίους ήταν υποψήφιοι στις ματαιωθείσες αρχαιρεσίες της 20ης Δεκεμβρίου 2015 δεν θα καταβάλλουν παράβολο υποψηφιότητας. Η ανακήρυξη συνδυασμών και υποψηφίων θα γίνει την ίδια ημέρα από την εφορευτική επιτροπή. 

 
φώτο: koronida.blogspot
(Visited 130 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*