Δημήτρης Λιανός για τους ναυαγοσώστες: «Λειτουργούμε με αίσθημα ευθύνης»

admin
08/06/2016 13:56
 
 
 

Σε ερωτήματα σχετικά με τους ναυαγοσώστες στη Νάξο και την κριτική που δέχεται η δημοτική αρχή απάντηση ο αντιδήμαρχος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων Δημήτρης Λιανός, στην εκπομπή «Δέκα με τόνο» του AegeanVoice 107.5 με την Πόπη Αλιμπέρτη και τον Γιώργο Καμβύση.

Ο κ. Λιανός έκανε λόγο για «ένα πολύ σοβαρό θέμα» και τόνισε ότι «πρέπει να λειτουργούμε με αίσθημα ευθύνης τις δομές που έχουμε, επειδή έχουμε αντιμετωπίσει προβλήματα και ατυχήματα στις παραλίες μας» τα περασμένα χρόνια. Δεν παρέλειψε, επίσης, «να πετάξει το γάντι» στον επικεφαλής της «Νησιωτικής Πολιτείας» κ. Μαϊτό (ο οποίος επιτίθεται συνεχώς στη δημοτική αρχή για το συγκεκριμένο ζήτημα), λέγοντας μεταξύ άλλων, ότι «εμείς έχουμε ναυαγοσώστες», ενώ υπάρχουν γειτονικοί δήμοι που δεν έχουν.

Ο κ. Λιανός εξήγησε, ακόμη, με ποια κριτήρια έγινε η επιλογή των παραλιών όπου τοποθετήθηκαν ναυαγοσώστες και πρόσθεσε ότι έχουν καθοριστεί με σαφήνεια οι όροι συνεργασίας, καθώς και ο ρόλος και οι υποχρεώσεις της εταιρείας. Ταυτόχρονα, όπως είπε, γίνονται τακτικοί έλεγχοι τόσο από τον δήμο, όσο και από το λιμεναρχείο για να τηρούνται τα συμφωνηθέντα.

Ειδήσεις: Νάξος

(Visited 30 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*