VIDEO: Μια μαγική «βραδιά κάτω από την ελιά» στο κτήμα «Κάμπονες» στη Νάξο (φώτος)

Μια βραδιά κάτω από την ελιά
Newsroom
07/10/2022 23:38
 
 
 

 

Ήταν όλα υπέροχα! Μόνο αυτό θα μπορούσε να πει όποιος έζησε αυτή τη μαγική «βραδιά κάτω από την ελιά» την Πέμπτη το βράδυ, στο μεσαιωνικό κτήμα «Κάμπονες» στη Νάξο.

Ακόμα και ο δυνατός άνεμος κόπασε, και φυσούσε ίσα να ακούγεται το θρόισμα των φύλλων της ελιάς για να συνοδεύει γλυκά τα υπέροχα τραγούδια του Στάθη Δρογώση και της Ανδριάνας Μπάμπαλη, όπως και το τσέλο του Άρη Ζέρβα.

Μια βραδιά κάτω από την ελιά Μια βραδιά κάτω από την ελιά Μια βραδιά κάτω από την ελιά

Το σούρουπο έδινε τα χρώματα, πότε του ήλιου, πότε του γκρι από τα σύννεφα ενώ όσο βράδιαζε, το φωτισμό ανέλαβαν το φεγγάρι και τ’ αστέρια δημιουργώντας μια ακόμα πιο μαγική ατμόσφαιρα.

Μια βραδιά κάτω από την ελιά

Αυτή ήταν η εκδήλωση «Μια βραδιά κάτω από την ελιά» που διοργάνωσαν η Μαρία Πολυκρέτη και ο Γιάννης Μαργαρίτης με τη στήριξη της Χάιντι Λαζάνη και του γραφείου της Bespoke Communications στο καταπληκτικό κτήμα «Κάμπονες» με τις πανάρχαιες ελιές.

Μια βραδιά κάτω από την ελιά

Όλα ήταν οργανωμένα άψογα και με υψηλή αισθητική προσαρμοσμένη στον περιβάλλοντα χώρο και με σεβασμό στο περιβάλλον.

Απίθανοι ο Στάθης Δρογώσης και η Ανδριάνα Μπάμπαλη που έγιναν μια παρέα με το κοινό και ερμήνευσαν αγαπημένα τραγούδια συνοδεία από το τσέλο του Άρη Ζέρβα.

Μια βραδιά κάτω από την ελιά Μια βραδιά κάτω από την ελιά

Καταπληκτικοί οικοδεσπότες η Μαρία Πολυκρέτη και ο Γιάννης Μαργαρίτης (έπαρχος Νάξου, Αμοργού και Μικρών Κυκλάδων), που μετέφεραν σε όλους τη θετική τους ενέργεια κάθε στιγμή και φρόντισαν να μη λείψει τίποτα στους καλεσμένους τους.
Μια βραδιά κάτω από την ελιά

Μια βραδιά κάτω από την ελιά

Ανάμεσα στο τοπίο με τις ελιές είδαμε όμορφες εικόνες της Νάξου, μέσα από το φωτογραφικό φακό της Χριστίνας Καλλιγιάννη.

Μια βραδιά κάτω από την ελιά

Οι καλεσμένοι απόλαυσαν τις γεύσεις που εμπνεύστηκε ο chef Γιάννης Οικονόμου και που ήταν βασισμένες σε τοπικά προϊόντα, όπως και κοκτέιλ εμπνευσμένο από την ελιά, διά χειρός του bartender Νίκου Μπακούλη.

Μια βραδιά κάτω από την ελιά

Εκεί ήταν και το τηλεοπτικό κανάλι OPEN καθώς και δημοσιογράφοι από πανελλαδικά ΜΜΕ όπως και από τοπικά.

Καλεσμένοι ήταν επίσης επιχειρηματίες της Νάξου και καλλιτέχνες. Το «παρών» μεταξύ άλλων έδωσαν ο δήμαρχος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων Δημήτρης Λιανός, ο βουλευτής Κυκλάδων Φίλιππος Φόρτωμας, ο Διευθυντής της Εφορείας Αρχαιοτήτων Κυκλάδων Δημήτρης Αθανασούλης και ο πρόεδρος της Alpha Bank Βασίλης Ράπανος.

Μια βραδιά κάτω από την ελιά

Παρουσιαστής της βραδιάς ήταν ο δημοσιογράφος Νίκος Θρασυβούλου.

Ήταν μία πραγματικά μαγική «βραδιά κάτω από την ελιά» και το ευχάριστο είναι ότι σύμφωνα με τη Μαρία Πολυκρέτη, θα αποτελέσει θεσμό και θα επαναλαμβάνεται κάθε χρόνο…

Μια βραδιά κάτω από την ελιά Μια βραδιά κάτω από την ελιά Μια βραδιά κάτω από την ελιάΜια βραδιά κάτω από την ελιά Μια βραδιά κάτω από την ελιά Μια βραδιά κάτω από την ελιά Μια βραδιά κάτω από την ελιά Μια βραδιά κάτω από την ελιά Μια βραδιά κάτω από την ελιά Μια βραδιά κάτω από την ελιά Μια βραδιά κάτω από την ελιά Μια βραδιά κάτω από την ελιά Μια βραδιά κάτω από την ελιά Μια βραδιά κάτω από την ελιά Μια βραδιά κάτω από την ελιά Μια βραδιά κάτω από την ελιά Μια βραδιά κάτω από την ελιά Μια βραδιά κάτω από την ελιά Μια βραδιά κάτω από την ελιά Μια βραδιά κάτω από την ελιά Μια βραδιά κάτω από την ελιά Μια βραδιά κάτω από την ελιά Μια βραδιά κάτω από την ελιά Μια βραδιά κάτω από την ελιά Μια βραδιά κάτω από την ελιά Μια βραδιά κάτω από την ελιά Μια βραδιά κάτω από την ελιά Μια βραδιά κάτω από την ελιά Μια βραδιά κάτω από την ελιά Μια βραδιά κάτω από την ελιά Μια βραδιά κάτω από την ελιά Μια βραδιά κάτω από την ελιά               Μια βραδιά κάτω από την ελιά Μια βραδιά κάτω από την ελιά Μια βραδιά κάτω από την ελιά

(Visited 3.160 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*