Τροχαίο στην παραλία της Χώρας Νάξου: Οδηγός υπό την επήρεια αλκοόλ έπεσε πάνω σε σταθμευμένα οχήματα (φώτος)

Newsroom
13/11/2022 23:52
 
 
 

 

Τροχαίο ατύχημα με τη συμπλοκή τριών οχημάτων σημειώθηκε το βράδυ της Κυριακής στην κεντρική παραλιακή οδό της Χώρας Νάξου, ευτυχώς, χωρίς τραυματισμό.

Ειδικότερα, σύμφωνα με πληροφορίες του naxostimes.gr, το περιστατικό συνέβη περίπου στις 7:30 το βράδυ, όταν 58χρονος κάτοικος του νησιού οδηγούσε το ΙΧ αυτοκίνητό του υπό την επήρεια αλκοόλ (όπως έδειξε το αλκοτέστ), με αποτέλεσμα ενώ διέσχιζε την κεντρική παραλιακή οδό της Νάξου, να χάσει τον έλεγχο του οχήματός του και να συγκρουστεί με σταθμευμένο όχημα, το οποίο με τη σειρά του, συγκρούστηκε με το σταθμευμένο όχημα που βρίσκονταν μπροστά του.

Ευτυχώς από την καραμπόλα δεν τραυματίστηκε κανείς αλλά προκλήθηκαν υλικές ζημιές και στα τρία οχήματα.

Στο σημείο κλήθηκε και έσπευσε η Πυροσβεστική υπηρεσία της Νάξου αλλά και οι Λιμενικές αρχές που συνέλαβαν τον 58χρονο, ο οποίος και κρατείται στο Λιμεναρχείο που ερευνά την υπόθεση.

Το συμβάν αναστάτωσε τους ανυποψίαστους πολίτες που εκείνη την ώρα έκαναν την Κυριακάτικη βόλτα τους ή κάθονταν σε κάποιο από τα παραλιακά καταστήματα οι οποίοι και συγκεντρώθηκαν στο χώρο του συμβάντος.

Η επίσημη ανακοίνωση του Λιμενικού

Στη σύλληψη ενός 58χρονου ημεδαπού οδηγού Ι.Χ.Ε οχήματος προέβησαν, απογευματινές ώρες σήμερα, στελέχη της Λιμενικής Αρχής Νάξου, επί της χερσαίας ζώνης λιμένα ν. Νάξου

Συγκεκριμένα, Ι.Χ.Ε. όχημα, το οποίο οδηγούσε ο ανωτέρω, προσέκρουσε σε σταθμευμένο Ι.Χ.Ε. όχημα και στη συνέχεια αυτό, προσέκρουσε σε έτερο Ι.Χ.Ε.

Επί των σταθμευμένων οχημάτων, δεν επέβαιναν επιβάτες, ούτε αναφέρθηκε τραυματισμός, ενώ από το συμβάν προκλήθηκαν υλικές ζημιές. Κατόπιν διενέργειας αλκοολομέτρησης, ο ανωτέρω βρέθηκε να οδηγεί το εν λόγω όχημα, υπό την επήρεια μέθης.

Προανάκριση διενεργείται από το Λιμεναρχείο Νάξου.

(Visited 5.482 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*