Χυδαίο σχόλιο του προέδρου του Εμποροεπαγγελματικού Συλλόγου Νάξου για Ρομά που έχασε τη ζωή του

Newsroom
09/12/2022 16:56
 
 
 

 

Απίστευτο κι όμως αληθινό! Ένας άντρας Ρομά 30 ετών έχασε την ζωή του πριν λίγες ώρες μετά από πυροβολισμό που δέχθηκε από άλλο Ρομά στον καταυλισμό των Μεγάρων και ο πρόεδρος του Εμποροεπαγγελματικού Συλλόγου Νάξου Νίκος Κουτελιέρης, σχολίασε το εξής: «Μείον ένας ψήφος από το ΣΥΡΙΖΑ…».

Το απαράδεκτο σχόλιο του κ. Κουτελιέρη μπήκε σε ανάρτηση με τη σχετική είδηση στο facebook και προκάλεσε πλήθος αρνητικών αντιδράσεων.

Τα παραπάνω σχολίασε και ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Δύναμη Δημιουργίας» Βασίλης Βρούτσης αναφέροντας τα εξής:

«Ένας άνθρωπος χάνει τη ζωή του και ο Πρόεδρος του Εμποροεπαγγελματικού Συλλόγου Νάξου, επιλέγει να το σχολιάσει με το πιο χυδαίο τρόπο, προσβάλλοντας τη μνήμη του νεκρού δημόσια, με το αίμα του ακόμα ζεστό, κάνοντας πλακίτσα. Απόλυτη βαρβαρότητα ακόμα και για κάποιον ακροδεξιό.
Εγώ, ως γνωστόν, έπαθα κι έμαθα. Έστω και κατόπιν εορτής.
Από κει και πέρα, κατά την ταπεινή μου άποψη, θα αποτελέσει μαύρη σελίδα για το πλέον ιστορικό επαγγελματικό σωματείο του νησιού, αν μετά (και) απ’ αυτό, τα μέλη του θεωρήσουν ότι πρέπει να του εμπιστεύονται την εκπροσώπησή τους».

Να σημειώσουμε ότι στις δημοτικές εκλογές του 2019 ο Νίκος Κουτελιέρης ήταν υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με την παράταξη του Βασίλη Βρούτση.

(Visited 1.697 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*