Η Βιβλιοθήκη Ανωμερίτη του Σ.Φ.Ν. αποχαιρετά τον Νότη Μαυρουδή

Newsroom
05/01/2023 10:51
 
 
 

 

«Έναν πραγματικό φίλο της Νάξου» αποχαιρετά η Βιβλιοθήκη Ανωμερίτη, η οποία εξέδωσε ανακοίνωση για την απρόσμενη απώλεια του Νότη Μαυρουδή.

Ï Èåüäùñïò Áããåëüðïõëïò (Á), ï Íüôçò ÌáõñïõäÞò (Ê) êáé ï Ãéþñãïò Áíùìåñßôçò (Ä) ðñïóÝñ÷ïíôáé óôçí êçäåßá ôïõ áêáäçìáúêïý ÉÜêùâïõ ÊáìðáíÝëëç ðïõ Ýãéíå óôïí Éåñü Íáü Áãßáò Æþíçò ÊõøÝëçò êáé áêïëïýèçóå ç ôáöÞ óôï ´ Íåêñïôáöåßï Áèçíþí, ÓÜââáôï 02 Áðñéëßïõ 2011. ÁÐÅ-ÌÐÅ/ÁËÅÎÁÍÄÑÏÓ ÂËÁ×ÏÓ ÁËÅÎÁÍÄÑÏÓ ÂËÁ×ÏÓ

«Έφυγε από τη ζωή ένας σπουδαίος άνθρωπος, ένας σημαντικός για πολλές γενιές συνθέτης» αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση και συνεχίζει:

«Καλεσμένος της Βιβλιοθήκης Ανωμερίτη του ΣΦΝ το 2010 στην εκδήλωσή της για τους κυκλαδίτες ποιητές με ομιλητές τον Τίτο Πατρίκιο και τον Αντώνη Φωστιέρη, έδωσε συναυλία στο Αθλοθέατρο του Φιλωτίου μαζί με την τραγουδίστρια Αναστασία Μουτσάτσου, με τραγούδια πάνω σε στίχους ελλήνων ποιητών».

«Η Βιβλιοθήκη Ανωμερίτη αποχαιρετά έναν πραγματικό φίλο της Νάξου, του οποίου το έργο θα μείνει παρακαταθήκη. Όπως δήλωσε και ο Γιώργος Ανωμερίτης, παιδικός φίλος του Νότη Μαυρουδή: “Από το συνολικό μουσικό του έργο μπορεί κανείς να κρατήσει πολλά. Από την προσωπικότητα του μόνο ένα: τη βαθιά καλoσύνη και ευγένεια για τον άνθρωπο”».

(Visited 255 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*