Με χορηγία του ζεύγους Μαργαρίτη-Πολυκρέτη οι «χρυσοί» μαθητές του ΓΕΛ Νάξου «Μανώλης Γλέζος» στη Λετονία

Newsroom
16/02/2023 16:34
 
 
 

 

Τις θερμές τους ευχαριστίες προς την φιλόλογο-επιχειρηματία κα Μαρία Πολυκρέτη και τον συζυγό της, επιχειρηματία και Έπαρχο Νάξου κ. Γιάννη Μαργαρίτη για την «εξαιρετικά γενναιόδωρη χορηγία τους» εξέφρασαν ο Διευθυντής του ΓΕ.Λ. Νάξου «Μανώλης Γλέζος» κ. Δημήτρης Σκουλάτος και ο Υπεύθυνος ΕΚΦΕ Νάξου κ. Νίκος Βαθρακοκοίλης.

Όπως αναφέρεται στην ευχαριστήρια επιστολή, η συγκεκριμένη χορηγία δίνει τη δυνατότητα στους μαθητές του Λυκείου Κλουβάτου Σοφία, Μπόσκου Τζοέλ και Σαλτερή Κυριακή-Στυλιανή, αλλά και στους συνοδούς καθηγητές τους, να εκπροσωπήσουν την Ελλάδα στην Ευρωπαϊκή Ολυμπιάδα Πειραμάτων Φυσικών Επιστημών – EOES 2023, που θα διεξαχθεί στη Ρίγα της Λετονίας από τις 29 Απριλίου έως τις 5 Μαΐου.

Υπενθυμίζεται ότι τα μέλη της μαθητικής ομάδας του ΓΕ.Λ. Νάξου «Μανώλης Γλέζος» είχαν καταλάβει την πρώτη θέση στον πανελλήνιο διαγωνισμό, γεγονός που τους έδωσε το «εισιτήριο» για την Ευρωπαϊκή Ολυμπιάδα Πειραμάτων Φυσικών Επιστημών.

«Με την προσφορά τους δίνουν την ευκαιρία στους μαθητές μας να διαγωνιστούν σε Ευρωπαϊκή Ολυμπιάδα Επιστημών, να προσπαθήσουν να διακριθούν και να συμβάλουν σε μια ευρωπαϊκή αναγνώριση της Ελλάδας, της Νάξου και του ΓΕ.Λ. Νάξου – “Μανώλης Γλέζος”, προάγοντας την επιστήμη και τον πολιτισμό» αναφέρεται στην επιστολή, η οποία καταλήγει με την επισήμανση ότι «τέτοιες εξαίρετες πρωτοβουλίες αποτελούν πρότυπο για όλο τον επιχειρηματικό κόσμο του νησιού μας».

(Visited 1.038 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*