Τα προβλήματα της περιοχής «Άλσος Έλλης» στην πρώτη συνάντηση Πολυκρέτη-δημοτών Χώρας Νάξου

Newsroom
19/03/2023 21:50
 
 
 

 

Εγκαινιάζοντας έναν νέο κύκλο συναντήσεων και επαφών με κατοίκους της Χώρας Νάξου, πραγματοποιήθηκε την Κυριακή το μεσημέρι η πρώτη συνάντηση του υποψηφίου δημάρχου Μανώλη Πολυκρέτη με πολίτες της πόλης της Νάξου.

Στη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στο καφέ «Άλσος» συμμετείχαν αρκετοί κάτοικοι των περιοχών Άλσος Έλλης, Νοσοκομείου, Αγίου Νικοδήμου και Συνοικισμού Χριστού, που εξέφρασαν τους προβληματισμούς τους για το μέλλον του νησιού και αναφέρθηκαν σε ειδικότερα θέματα και προβλήματα που αφορούν τη δική τους γειτονιά.

Μεταξύ άλλων τέθηκε το θέμα του Άλσους της Έλλης και η διαμόρφωση του, και ακούστηκαν ιδέες και προτάσεις για την καλύτερη αξιοποίηση του. Οι πολίτες αναφέρθηκαν επίσης και σε άλλα προβλήματα όπως η έλλειψη κάδων απορριμμάτων, ο ελλιπής ηλεκτροφωτισμός και η καθαριότητα, το κυκλοφοριακό και η έλλειψη πάρκινγκ.

Αναφορά επίσης έκαναν στο κυκλοφοριακό και την αυξημένη κίνηση των οχημάτων τόσο το καλοκαίρι, όσο και το χειμώνα λόγω των σχολείων που βρίσκονται στην περιοχή αλλά και για το κυκλοφοριακό χάος που δημιουργεί η στάση του λεωφορείου που βρίσκεται στον κεντρικό δρόμο. Ένα ακόμη θέμα που επίσης τέθηκε είναι ο παιδικός σταθμός και η θέση στην οποία βρίσκεται η είσοδός του (στον κεντρικό δρόμο) κάτι το οποίο όπως είπαν θεωρούν επικίνδυνο. Οι πολίτες έθιξαν επίσης το γεγονός της απουσίας δημοτικών τουαλετών από το Άλσος.
Τέλος, καυτηρίασαν και κατήγγειλαν την εγκατάλειψη της περιοχής αφού όπως είπαν «δίνεται έμφαση μόνο σε ότι αφορά την παραλία».

Ο κ. Μανώλης Πολυκρέτης μιλώντας στο naxostimes.gr σημείωσε ότι ο ίδιος και οι συνεργάτες του κατέγραψαν όλα όσα ειπώθηκαν τα οποία θα συμπεριληφθούν στα θέματα και προβλήματα της Χώρας Νάξου ώστε να ληφθούν υπόψη στη σύνταξη του προγράμματος του συνδυασμού του «Αξίζουμε καλύτερα». «Θέλω να έρθω σε επαφή και με τον τελευταίο δημότη ώστε να καταγράψουμε τα προβλήματα που αντιμετωπίζει στην καθημερινότητα του και ως αυριανή δημοτική αρχή να μπορέσουμε να τα επιλύσουμε. Για εμάς είναι πολύ σημαντική αυτή η επαφή και θα επιδιώξουμε να παρακινήσουμε όσο το δυνατόν περισσότερους πολίτες να συμμετέχουν στις συναντήσεις και συζητήσεις μας» σημείωσε στο naxostimes.gr ο υποψήφιος δήμαρχος.

Όπως τέλος ενημέρωσε, την επόμενη Κυριακή πρόκειται να πραγματοποιηθεί η δεύτερη στη σειρά συνάντηση με κατοίκους της Χώρας Νάξου στην πλατεία Πρωτοδικείου.

(Visited 680 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*