Η Νάξος αγαπά το νοσοκομείο της

Νοσοκομείο Νάξου
admin
20/10/2016 08:59
 
 
 

Ικανοποιημένοι από τις υπηρεσίες που παρέχει το υπάρχον ιατρικό προσωπικό στο Γ.Ν. – Κ.Υ. Νάξου είναι, σε γενικές γραμμές, οι κάτοικοι του νησιού, οι οποίοι ωστόσο επισημαίνουν ότι υπάρχουν ελλείψεις, αλλά και περαιτέρω περιθώρια βελτίωσης.

Η συνεργάτης της εκπομπής “Al-iberti News” του Aegean Voice 107.5 Μαρία Μάκαρη συνομίλησε με αρκετούς πολίτες, οι περισσότεροι από τους οποίους επικεντρώθηκαν στην έλλειψη βασικών ειδικοτήτων (όπως ο καρδιολόγος, ο παιδίατρος και ο παθολόγος), ενώ άλλοι αναφέρθηκαν και στην υλικοτεχνική υποδομή που χρειάζεται αναβάθμιση, προκειμένου να εξυπηρετούνται περιστατικά που τώρα χρειάζεται να μεταβούν στο νοσοκομείο της Σύρου ή της Αθήνας.
Ιδιαίτερη μνεία έγινε στη Μονάδα Τεχνητού Νεφρού, η οποία – όπως τόνισαν όσοι ρωτήθηκαν – πρέπει να στελεχωθεί και λειτουργήσει άμεσα, ώστε να μην καταφεύγουν στην εσωτερική μετανάστευση όσοι νεφροπαθείς πρέπει να κάνουν αιμοκάθαρση.
Τέλος, κάποιοι δεν παρέλειψαν να απευθυνθούν και προς το αρμόδιο υπουργείο και τους εμπλεκόμενους φορείς, καλώντας τους επιτακτικά να αναλάβουν δράση για την στελέχωση του νοσοκομείου της Νάξου.

(Visited 20 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*