Νάξος: Πρόσκληση σε σύσκεψη για την κατανομή των διαφημιστικών μέσων και κοινοχρήστων χώρων κατά την προεκλογική περίοδο

Newsroom
27/04/2023 22:14
 
 
 

 

Πρόσκληση για την κατανομή των διαφημιστικών μέσων και κοινοχρήστων χώρων στα πολιτικά κόμματα και στους συνασπισμούς συνεργαζομένων κομμάτων κατά την προεκλογική περίοδο των βουλευτικών εκλογών στις 21/05/2023

Τους εκπροσώπους των πολιτικών κομμάτων και των συνασπισμών συνεργαζόμενων κομμάτων, που συμμετέχουν στις Βουλευτικές Εκλογές στις 21 Μαΐου 2023, καλεί σε κοινή σύσκεψη ο δήμαρχος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων Δημήτρης Λιανός, για την κατανομή των διαφημιστικών μέσων και κοινοχρήστων χώρων κατά την προεκλογική περίοδο.

Η συνάντηση σύμφωνα με την πρόσκληση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 28 Απριλίου στις 6:00 το απόγευμα στην αίθουσα συνεδριάσεων του δημοτικού συμβουλίου.

«Παρακαλούνται οι εκπρόσωποι που θα συμμετέχουν στη σύσκεψη να είναι εγγράφως διαπιστευμένοι από το πολιτικό κόμμα ή το συνασπισμό συνεργαζομένων κομμάτων που εκπροσωπούν. Μοναδικό θέμα της σύσκεψης θα είναι η επίτευξη συμφωνίας για την κατανομή των χώρων προβολής, καθώς και ο καθορισμός του τρόπου χρήσης αυτών κατά την προεκλογική περίοδο» σημειώνει στην πρόσκληση ο κ. Λιανός.

(Visited 130 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*