Ποιος θα είναι ο νέος αντιδήμαρχος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων

pios
admin
25/10/2016 17:10
 
 
 

Αλλαγές, σε ότι αφορά τους αντιδημάρχους Νάξου και Μικρών Κυκλάδων πρόκειται να ανακοινώσει από μέρα σε μέρα ο δήμαρχος Μανόλης Μαργαρίτης, αφού μετά το θάνατο του Τοτόμη Πρωτονοτάριου στις 11 Οκτωβρίου, ήρθαν τα πάνω κάτω στο δήμο.

sideris nikos 1

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του naxostimes.gr το νέο πρόσωπο που θα πλαισιώσει τα πρωτοκλασάτα στελέχη της δημοτικής αρχής δεν είναι άλλος από τον Νίκο Σιδερή, ο οποίος από στιγμή σε στιγμή θα αναλάβει αντιδήμαρχος της δημοτικής ενότητας Δρυμαλίας. Ο κ. Σιδερής είχε εκλεγεί στις δημοτικές εκλογές του 2014 στην εκλογική περιφέρεια Δρυμαλίας (είχε λάβει 860 ψήφους). 

Ποιες θα είναι οι αλλαγές που θα γίνουν
manios dimitris 1

Σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές, ο κ. Σιδερής αναλαμβάνει τη δημοτική ενότητα Δρυμαλίας, δηλαδή παίρνει τη θέση του Δημήτρη Μανιού, ο οποίος παραμένει αντιδήμαρχος, σε διαφορετική όμως περιοχή και με διαφορετικές αρμοδιότητες. Αναλαμβάνει αντιδήμαρχος καθαριότητας, αρμοδιότητα που κατέχει μέχρι σήμερα (και από την πρώτη εκλογή του Μανόλη Μαργαρίτη το 2010), ο Μανώλης Πολυκρέτης.
Ο κ. Μανιός δηλαδή, θα είναι πλέον αντιδήμαρχος στη δημοτική ενότητα Νάξου με κύριες αρμοδιότητες την καθαριότητα και την πρόνοια, ενώ ο κ. Πολυκρέτης παραμένει αντιδήμαρχος Ύδρευσης-Αποχέτευσης και με τις λοιπές αρμοδιότητες που κατέχει μέχρι σήμερα. 
Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, την Τεχνική Υπηρεσία αναλαμβάνει ο Δημήτρης Λιανός, ενώ κάποιες από τις επιπλέον αρμοδιότητες που κατείχε ο Τοτόμης Πρωτονοτάριος θα τις αναλάβει και ο ίδιος ο δήμαρχος.

Το μεγάλο αγκάθι

anevlavis argiris 1

Το μεγάλο όμως αγκάθι για τη δημοτική αρχή είναι το γεγονός ότι ο αντιδήμαρχος Οικονομικών Αργύρης Ανευλαβής έχει εκφράσει την πρόθεση του να παραιτηθεί από τη θέση του αντιδημάρχου, αφού όπως λένε οι πληροφορίες του naxostimes.gr ο ίδιος έχει πλέον κουραστεί και για το λόγο αυτό (πολύ πριν μάλιστα από το δυσάρεστο συμβάν του θανάτου του Τοτόμη Πρωτονοτάριου), είχε ανακοινώσει την απόφαση του αυτή, στο Μανόλη Μαργαρίτη.
Έτσι ο Μανόλης Μαργαρίτης -εάν τελικά δεν πειστεί ο Αργύρης Ανευλαβής να παραμείνει στη θέση του- θα βρεθεί αντιμέτωπος με ένα ακόμα πολύ σοβαρό ζήτημα σε ότι αφορά τον ορισμό νέου αντιδημάρχου με αρμοδιότητα τα οικονομικά του δήμου… 

(Visited 65 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*