ΕΑΣ Νάξου: Επενδύει για ένα καλύτερο αύριο των παραγωγών

kapounis valeris 1
admin
26/10/2016 20:33
 
 
 

Στη Διεθνή Έκθεση για τις νέες τεχνολογίες και λύσεις της βιομηχανίας τροφίμων Cibus Tec, η οποία πραγματοποιείται στην Πάρμα από τις 25 μέχρι τις 28 Οκτωβρίου βρίσκονται ο πρόεδρος και ο αντιπρόεδρος της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών (ΕΑΣ) Νάξου κ.κ. Δημήτρης Καπούνης και Ιάκωβος Βαλέρης.

Σκοπός της εκεί παρουσίας τους είναι η πληρέστερη ενημέρωση σχετικά με τις τελευταίες εξελίξεις στην τεχνογνωσία επεξεργασίας και συσκευασίας τροφίμων, μιας και η ΕΑΣ δεν επαναπαύεται από την επιτυχία των μέχρι τώρα επιτευγμάτων της, αλλά αντίθετα ανεβάζει συνεχώς τον πήχη και αναζητά τρόπους να βελτιστοποιήσει και να αναβαθμίσει τα προϊόντα της, επενδύοντας σε σύγχρονες μεθόδους.
«Απώτερος στόχος μας είναι το καλύτερο αύριο του παραγωγού μας» ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Βαλέρης στην εκπομπή “Al-iberti News” του Aegean Voice 107.5, τονίζοντας ότι η αγορά – ιδιαίτερα στο εξωτερικό – έχει διαφορετικές απαιτήσεις, οι οποίες πρέπει να ικανοποιηθούν, προκειμένου να καταστούν τα προϊόντα της ΕΑΣ περισσότερο ελκυστικά προς τους καταναλωτές.
Για τον λόγο αυτό, η Ένωση είναι πρόθυμη να προχωρήσει ακόμη και σε μια μεγάλη επένδυση αγοράς νέου μηχανήματος τυποποίησης της γραβιέρας, το οποίο αναζητείται μεταξύ των εκθετών που συμμετέχουν στην έκθεση της Πάρμας.

(Visited 53 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*