Νάξος: Διαμαρτυρία του Εμποροεπαγγελματικού Συλλόγου για την αφισορύπανση – Για τα σκουπίδια;

Newsroom
22/06/2023 22:09
 
 
 

 

Ανακοίνωση για την αφισορύπανση στο νησί της Νάξου εξέδωσε ο Εμποροεπαγγελματικός Σύλλογος του νησιού που καλεί το Δήμο Νάξου και Μικρών Κυκλάδων για την επιβολή ανάλογων προστίμων και αποξήλωση των αφισών.

Ο Σύλλογος καταφέρεται ενάντια σε επαγγελματίες εστίασης, σε περιφερόμενους θιάσους αλλά και σε πολιτικούς φορείς που ρυπαίνουν με αφίσες το νησί.

Ο Εμποροεπαγγελματικός Σύλλογος Νάξου ωστόσο, ο πρόεδρός του Νίκος Κουτελιέρης και ο αντιπρόεδρος Στάθης Πολυκρέτης που υπογράφουν την ανακοίνωση, δε λένε ούτε κουβέντα για τα σκουπίδια τα οποία έχουν κατακλύσει τη Νάξο και αποτελούν μεγάλη δυσφήμιση για το νησί αλλά ούτε για την έλλειψη κάδων από την πόλη και τα χωριά, με αποτέλεσμα οι επισκέπτες να πετούν όπου βρουν τα σκουπίδια τους και να ταλαιπωρούνται οι επαγγελματίες κάνοντας ολόκληρο ταξίδι προκειμένου να βρουν κάδο για να αφήσουν τα απορρίμματά τους…

Η ανακοίνωση του Εμποροεπαγγελματικού Συλλόγου

Κύριοι,
Κατά την διάρκεια της θερινής σεζόν, Δήμος, επαγγελματίες κάθε είδους και πολίτες δίνουν έναν αγώνα για να κρατήσουν το νησί μας καθαρό.

Δυστυχώς τις τελευταίες μέρες αντιλαμβανόμαστε ότι οι εξαιρέσεις όλο και αυξάνονται.

Τόσο κάποιοι ελάχιστοι επαγγελματίες από τον χώρο της εστίασης, περιφερόμενοι θίασοι αλλά και πολιτικοί χώροι έχουν επιδοθεί σε μια άνευ προηγουμένου αφισορύπανση σε κολώνες ΔΕΗ, ακόμη και σε κορμούς δέντρων.

Είναι απαράδεκτο την εποχή του διαδικτύου και των μέσων κοινωνικής δικτύωσης να χρησιμοποιούνται πρακτικές προβολής και διαφήμισης του 1980.

Με την παρούσα ανακοίνωση εκφράζουμε την έντονη διαμαρτυρία μας προς αυτούς που ρυπαίνουν το νησί με τις αφίσες τους και καλούμε τον Δήμο Νάξου και Μικρών Κυκλάδων για την επιβολή ανάλογων προστίμων και αποξήλωση των αφισών.

Ο Πρόεδρος                                     Ο Γενικός Γραμματέας
Νικόλαος Κουτελιέρης                 Ευστάθιος Πολυκρέτης

Ακολουθήστε το naxostimes.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

(Visited 863 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*