“Θεόφιλος”: Ένα μεγάλο “ευχαριστώ” στην ΕΑΣ Νάξου με ένα έργο τέχνης (video+φώτος)

eas theofilos 2
admin
14/11/2016 20:12
 
 
 

Έναν καταπληκτικό πίνακα ζωγραφικής δώρισε τη Δευτέρα στην Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Νάξου ο Αγιογράφος και ένα από τα ιδρυτικά στελέχη του φιλανθρωπικού Οργανισμού “Θεόφιλος” Ιωάννης Ναυπλιώτης, εκφράζοντας με αυτό τον τρόπο τις ευχαριστίες του για την προσφορά της ΕΑΣ στις πολύτεκνες και τρίτεκνες οικογένειες…

Είναι γνωστό το κοινωνικό πρόσωπο της ΕΑΣ Νάξου που επανειλημμένα δείχνει έμπρακτα την ευαισθησία της στηρίζοντας άπορες και φτωχές οικογένειες της χώρας προσφέροντας από τα προϊόντα της.

eas theofilos 3

Αυτή τη φορά η Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών πριν από λίγες ημέρες -αθόρυβα- προσέφερε 9,5 τόνους πατάτες στον Εθελοντικό Φιλανθρωπικό Οργανισμό Κοινωνικής Φροντίδας, “Θεόφιλος” για τη στήριξη πολύτεκνων και τρίτεκνων οικογενειών.

eas theofilos 4

Ο Ναξιώτης, ιδρυτικό στέλεχος του “Θεόφιλου” Ιωάννης Ναυπλιώτης, θέλοντας να εκφράσει τις ευχαριστίες του Οργανισμού προς την ΕΑΣ, φιλοτέχνησε ένα πανέμορφο πίνακα που απεικονίζει την Πορτάρα και τους Ναξιώτες αγρότες, παραγωγούς πατάτας και τον δώρισε στην ΕΑΣ…

eas theofilos 1

Τον πίνακα παρέλαβαν ο πρόεδρος Δημήτρης Καπούνης, ο αντιπρόεδρος Ιάκωβος Βαλέρης και άλλα μέλη της ΕΑΣ Νάξου, όπου ευχαρίστησαν τον κ. Ναυπλιώτη για το ευχαριστήριο δώρο του. Υποσχέθηκαν, ότι η ΕΑΣ θα συνεχίσει να βρίσκεται στο πλευρό του “Θεόφιλου” και κατ’ επέκταση στις πολύτεκνες και τρίτεκνες οικογένειες της χώρας και μάλιστα του ανακοίνωσαν την επόμενη προσφορά της Ένωσης ενόψη των εορτών των Χριστουγέννων, που θα είναι αμνοερίφια και τυριά.

{youtube}sEwhiLSWHLg{/youtube}

Τι είναι ο “Θεόφιλος”

O Εθελοντικός Φιλανθρωπικός Οργανισμός «Θεόφιλος» από την ίδρυση του το 2004 έχει καταφέρει γιγαντιαία άλματα προς την επίτευξη των σκοπών και των στόχων του και καθημερινά βρίσκει όλο και μεγαλύτερη απήχηση στην Ελληνική κοινωνία, που με αργούς μεν αλλά σταθερούς ρυθμούς συνειδητοποιεί τη σοβαρότητα του έργου και την υπευθυνότητα με την οποία ο ΘΕΟΦΙΛΟΣ χειρίζεται το θέμα.

Η στήριξη προς την πολύτεκνη οικογένεια είναι το ουσιαστικότερο βήμα προς την επίλυση του δημογραφικού προβλήματος που αντιμετωπίζει η χώρα μας, και όλα τα μέλη, φίλοι, εθελοντές, χορηγοί και δωρητές του Οργανισμού έμπρακτα συμβάλλουν με τις προσφορές τους, την εργασία τους και τις ευγενικές τους προθέσεις για καλύτερες συνθήκες ζωής και ένα καλύτερο μέλλον για τα παιδιά.

Η ευχαριστήρια ανάρτηση προς την ΕΑΣ, στο site του “Θεόφιλος”

eas theofilos

(Visited 50 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*