Η καρδιά της μουσικής χτυπά και σήμερα στο γραφικό Χαλκί της Νάξου

Newsroom
24/06/2023 12:59
 
 
 

 

Με μεγάλη επιτυχία συνεχίζεται η Ευρωπαϊκή Γιορτή της Μουσικής στο Χαλκί της Νάξου που κι εφέτος διοργανώνει ο Πολιτιστικός Σύλλογος Τραγαίας Νάξου, σε μια υπέροχη ατμόσφαιρα πλημμυρισμένη από μουσικές του κόσμου και όμορφες εικόνες από το παραδοσιακό και πανέμορφο χωριό Νάξου.

«Για δέκατη χρονιά φέτος η Ευρωπαϊκή Γιορτή Μουσικής μας ταξιδεύει στο Χαλκί της Νάξου δυναμικά, δημιουργικά, ανατρεπτικά! Στο Χαλκί που απευθύνει ένα ηχηρό κάλεσμα και μας προτρέπει να αφήσουμε στην άκρη τη καθημερινότητα και να αφεθούμε στους ρυθμούς της καρδιάς και στη δύναμη της μουσικής» σημειώνουν οι διοργανωτές .

Η Γιορτή της μουσικής συνεχίζεται και σήμερα Σάββατο 24 Ιουνίου, στον πεζόδρομο του Πύργου «Γρατσία». Οι εκδηλώσεις ξεκινούν στις 8:30 το βράδυ και οι μουσικές από τους inneRvoice και LazyTrains θα ταξιδέψουν τους παρευρισκόμενους σε rock, hip hop, blues και soul μονοπάτια…

«Ελάτε να γιορτάσουμε όλοι μαζί, να καλωσορίσουμε το καλοκαίρι με μουσική και πολιτισμό! Νέοι άνθρωποι και δημιουργοί θα είναι κοντά μας για να προσφέρουν βραδιές μουσικών περιπλανήσεων κάθε είδους: κλασικό ροκ, blues, soul, hip hop, ελληνικό ατμοσφαιρικό ροκ, γνωστές μελωδίες από το παρελθόν, μελωδίες από διαφορετικές γωνιές της γης επενδυμένες με ποικίλες μορφές μουσικών δρόμων. Και όπως πάντα με είσοδο ελεύθερη, αφού τα καλύτερα πράγματα στη ζωή είναι δωρεάν! Σας περιμένουμε με ανυπομονησία να γιορτάσουμε όλοι μαζί την Ευρωπαϊκή Γιορτή Μουσικής από τις 21 έως 24 Ιουνίου 2023» σημειώνει στη σχετική πρόσκληση ο Πολιτιστικός Σύλλογος Τραγαίας Νάξου.

Σάββατο 24 Ιουνίου

Ώρα έναρξης 20:30
ΠΕΖΟΔΡΟΜΟΣ ΠΥΡΓΟΥ ΓΡΑΤΣΙΑ, ΧΑΛΚΙ Ώρα έναρξης 20:30 inneRvoice – rock/hip hop (Αθήνα) LazyTrains – blues/soul (Αθήνα)

Για πληροφορίες, βίντεο μουσικών και ενημέρωση για τη διοργάνωση: ΕΔΩ

Διοργάνωση: Πολιτιστικός Σύλλογος Τραγαίας
Συνδιοργάνωση: Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, Δήμος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων

Ακολουθήστε το naxostimes.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

(Visited 1.986 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*