Νάξος: Συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου με 20 θέματα στην ημερήσια διάταξη

Newsroom
08/07/2023 14:56
 
 
 

 

Τακτική συνεδρίαση θα πραγματοποιήσει το δημοτικό συμβούλιο Νάξου και Μικρών Κυκλάδων, Τετάρτη 12 Ιουλίου στις 2:00 το μεσημέρι, η οποία θα γίνει μεικτή, διά ζώσης στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου και ταυτόχρονα με τηλεδιάσκεψη.

Στη συνεδρίαση θα συζητηθούν 20 θέματα μεταξύ των οποίων η έγκριση για την παράταση εκτέλεσης των εργασιών για έργα που είναι σε εξέλιξη, καθώς και η μίσθωση του σφαγείου στον Ξηρόκαμπο.

Αναλυτικά τα θέματα ημερήσιας διάταξης:

1. Έγκριση παράτασης εκτέλεσης περαίωσης εργασιών του Υποέργου 1: «Ανέγερση βρεφονηπιακού σταθμού Φιλωτίου Νάξου» της Πράξης με MIS 6000903.

2. Έγκριση παράτασης περαίωσης εργασιών του έργου: «Ανόρυξη υδρευτικών γεωτρήσεων στη Νάξο» μετά από διακοπή εργασιών.

3. Έγκριση παράτασης περαίωσης εργασιών του έργου: «Αγωγός μεταφοράς ακαθάρτων Τ.Κ. Σαγκρίου – Βίβλου».

4. Λήψη απόφασης για μίσθωση χώρου στάθμευσης οχημάτων στη Δημοτική Κοινότητα Κορωνίδας Δήμου Νάξου & Μικρών Κυκλάδων.

5. Έγκριση ή μη εκμίσθωσης του Δημοτικού Σφαγείου στη θέση «ΞΗΡΟΚΑΜΠΟΣ» της Δ.Ε. Νάξου του Δήμου Νάξου & Μικρών Κυκλάδων.

6. Λήψη απόφασης για εκμίσθωση τμήματος ακάλυπτου χώρου επί του δημοτικού ακινήτου έμπροσθεν του Μουσείου «Ιάκωβου Καμπανέλλη» στην περιοχή «Γρόττα» της Δημοτικής Κοινότητας Νάξου Δήμου Νάξου & Μικρών Κυκλάδων.

7. Έγκριση ή μη απευθείας εκμίσθωσης του Αθλοθεάτρου της Κοινότητας Φιλωτίου για καλλιτεχνικό σκοπό και ορισμός μισθώματος.

8. Έγκριση ανακατασκευής πέτρινου καθιστικού σε κοινόχρηστο χώρο στην Δημοτική Κοινότητα Σκαδού του Δήμου Νάξου & Μικρών Κυκλάδων.

9. Αναμορφώσεις δημοτικού προϋπολογισμού οικ. έτους 2023.

10. Αναμορφώσεις χρηματοδοτούμενων έργων δημοτικού προϋπολογισμού οικ. έτους 2023.

11. Ορισμός υπεύθυνου λογαριασμού του έργου: «ΚΗΦΗ Νάξου & Μικρών Κυκλάδων».

12. Ορισμός επιτροπών παραλαβής έργων.

13. Έγκριση ή μη δωρεάν παραχώρησης της πρώην σχολής Ουρσουλινών για την πραγματοποίηση εκδηλώσεων πολιτιστικού και επιμορφωτικού χαρακτήρα.

14. Έγκριση ή μη δωρεάν παραχώρησης σχολικών χώρων για την πραγματοποίηση εκδηλώσεων πολιτιστικού και επιμορφωτικού χαρακτήρα.

15. Έγκριση ή μη δωρεάν παραχώρησης χρήσης του δημοτικού ξενώνα που λειτουργεί στην περιοχή του «Αγίου Νεκταρίου» της Κοινότητας Βίβλου, για τη διαμονή των αιτούντων φορέων.

16. Έγκριση ή μη δωρεάν παραχώρησης σχολικών αιθουσών στη Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Νάξου & Μικρών Κυκλάδων.

17. Έγκριση ή μη αιτήματος παραχώρησης του κλειστού γυμναστηρίου «ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΑΚΗΣ» στον «ΑΠ.Α.Σ. ΤΑ ΦΑΝΑΡΙΑ» και στον «ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟ Α.Ο.Κ».

18. Έγκριση διαγραφής τεσσάρων (4) νηπίων (φιλοξενούμενων με voucher) από τον 2ο Παιδικό Σταθμό και κάλυψη των κενών θέσεων σύμφωνα με το υπ’ αρ. πρωτ. 11491/26-06-2023 Πρακτικό της Ειδικής Επιτροπής Επιλογής νηπίων.

19. Έγκριση της υπ΄ αριθμ. 92/2023 απόφασης του Διοικητικού Συμβουλίου του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Νάξου, η οποία αφορά στην αναμόρφωση του προϋπολογισμού, οικον. έτους 2023, του νομικού προσώπου.

20. Έγκριση της υπ’ αρ. 50/2023 απόφασης του Διοικητικού Συμβουλίου της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Νάξου & Μικρών Κυκλάδων, η οποία αφορά στην αναμόρφωση του προϋπολογισμού, οικον. έτους 2023, της επιχείρησης.

Ακολουθήστε το naxostimes.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

(Visited 932 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*