Νάξος: Μπήκε σαν κύριος με το τζιπ του μέσα στην παραλία της Λαγκούνας …αφού όπως είπε δεν υπάρχει ταμπέλα που να το απαγορεύει!

Newsroom
11/07/2023 22:57
 
 
 

 

Μέσα στο Καταφύγιο Άγριας Ζωής (ΚΑΖ) και πάνω στην ακτή στη Λαγκούνα …βρήκε το χώρο να παρκάρει το αυτοκίνητό του ημεδαπός σέρφερ, για να ξεφορτώσει τον εξοπλισμό του, αφού νωρίτερα διέσχισε με το ίδιο όχημα την παραλία.

Σύμφωνα με πληροφορίες του naxostimes.gr το περιστατικό συνέβη τη Δευτέρα το απόγευμα περί τις 3:15, όταν νωρίτερα περαστικοί κατήγγειλαν στην αστυνομία το συμβάν και στελέχη της κατέφθασαν στο σημείο. Του ζήτησαν να βγάλει το αυτοκίνητό του από την παραλία εξηγώντας του ότι δεν επιτρέπονται οχήματα στην παραλία και ότι η περιοχή είναι ΚΑΖ και προστατευόμενη.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο σέρφερ ισχυρίστηκε ότι δεν υπάρχει καμία ταμπέλα …που να αναφέρει ότι απαγορεύεται η διέλευση οχημάτων και απειλώντας αρνιόταν να φύγει! Τελικά όμως συμμορφώθηκε και έβγαλε το όχημα του από την παραλία της Λαγκούνας.

Όπως φαίνεται ο παραπάνω σέρφερ βρήκε σε κάποιο σημείο απέναντι από το αεροδρόμιο, άνοιγμα και μπήκε κανονικά μέσα στην παραλία, λες και ήταν δρόμος ή πάρκινγκ χωρίς να λογαριάζει ότι πουθενά σε καμία περιοχή της Ελλάδας δεν επιτρέπεται η διέλευση οχημάτων σε παραλίες πόσο μάλλον όταν η περιοχή είναι και Καταφύγιο Άγριας Ζωής.

Ωστόσο, φέτος, τροχόσπιτα και οχήματα έχουν συμμορφωθεί και δεν μπαίνουν πλέον μέσα στην παραλία μετά τα όσα συνέβησαν το καλοκαίρι του 2022, όπου με την ανοχή του δημάρχου Δημήτρη Λιανού και της Εισαγγελίας, το ΚΑΖ και η παραλία της Λαγκούνας είχε μετατραπεί σε πάρκινγκ.

Όπως φαίνεται, αυτό ενόχλησε κάποιους, ντόπιους και μη, οι οποίοι έχουν προσφύγει σε καταγγελίες σε όλες τις αρμόδιες αρχές κατ’ αγνώστων, για κλείσιμο δρόμου (!!) που οδηγεί στην ακτή και δεν μπορούν να μπουν μέσα στο ΚΑΖ και την παραλία οχήματα!

Ακολουθήστε το naxostimes.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

(Visited 3.111 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*