Έφυγαν τα κόκκινα κολονάκια, ήρθαν τα κόκκινα κάγκελα!

κάγκελα
Newsroom
11/07/2023 23:33
 
 
 

 

Μπορεί να έφυγαν τα κολονάκια, τα οποία ομολογουμένως δεν προσέφεραν καμία προστασία στους χιλιάδες περαστικούς ώστε να μην συμβεί κάποιο ατύχημα, στο σημείο της χερσαίας ζώνης λιμένα Νάξου (απέναντι από τη Μυρτιδιώτισσα), ωστόσο ο δήμος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων τα αντικατέστησε με πλαστικά προστατευτικά κάγκελα.

Έχουν πραγματοποιήσει 149 αποστολές σε παραμεθόρια νησιά και απομακρυσμένες περιοχές σε όλη την Ελλάδα, στο πλαίσιο των οποίων έχουν εξετασθεί

Τα ασπροκόκκινα πλαστικά κάγκελα ναι μεν έχουν περιφράξει όσα μέτρα είναι το ρήγμα και η χερσαία ζώνη που έχει υποστεί καθίζηση προστατεύοντας τους περαστικούς ….αλλά αισθητικά έχουν κυριολεκτικά καταστρέψει με το χειρότερο τρόπο, ένα ακόμα μέρος της παραλιακής οδού και της πόλης της Νάξου.

Θα πει κανείς: και τι να βάλουν;

κολωνάκια

Αυτό που θα έπρεπε να έχει προνοήσει χρόνια τώρα η δημοτική αρχή, θα ήταν να διορθωθεί το γρηγορότερο δυνατό η ζημιά και να γίνει η αποκατάσταση, σε μη τουριστική περίοδο. Θα πείτε ψιλά γράμματα… η μελέτη υπάρχει και ΘΑ φτιαχτεί κάποια στιγμή.

Τώρα τι γίνεται, είναι το θέμα.

κάγκελα
Καταμεσής του καλοκαιριού οι επισκέπτες θα φωτογραφίζουν το ηλιοβασίλεμα στην Παναγία τη Μυρτιδιώτισσα με φόντο τα κόκκινα κάγκελα και θα αντικρύζουν αυτό το κόκκινο πλαστικό αμέσως μόλις φτάνουν στο λιμάνι.

κάγκελα
Ωστόσο, όπως λέει κι ένας φίλος, τουλάχιστον είναι ταιριαστά …με τα κολωνάκια που «κοσμούν» το σύνολο της πόλης.
(Και ύστερα αναρωτιέται κανείς για το ποιος δυσφημεί τον τόπο).

κάγκελα κάγκελα

Κ.Α.

Ακολουθήστε το naxostimes.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

(Visited 3.178 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*