Εικόνες εγκατάλειψης στο Αγερσανί Νάξου (φώτος)

Newsroom
07/09/2023 01:16
 
 
 

 

Την αδιαφορία της διοίκησης του δήμου και την εγκατάλειψη βιώνουν οι κάτοικοι του Αγίου Αρσενίου οι οποίοι αγανακτισμένοι αποστέλλουν φωτογραφίες στο naxostimes και δηλώνουν οργισμένοι για την κατάσταση που επικρατεί στο χωριό τους.

Όπως αναφέρουν μετά το «έργο του αγωγού ακαθάρτων» το οποίο σε καμία περίπτωση δεν ήθελαν να περάσει από το κέντρο του χωριού, αυτό ολοκληρώθηκε και στα τόσα προβλήματα του όμορφου χωριού της πεδινής Νάξου ήρθαν να προστεθούν και καινούρια που δημιουργούν μια αποκρουστική εικόνα.

Εικόνες εγκατάλειψης στο Αγερσανί Νάξου

Εικόνες εγκατάλειψης στο Αγερσανί Νάξου

Σπασμένοι δρόμοι, λάσπη, δομικά υλικά παρατεταμένα, λακκούβες, σκουπίδια και λάμπες δημοτικού φωτισμού που έχουν να ανάψουν από το Μάιο δημιουργούν μια εικόνα που μόνο οργή και απογοήτευση δημιουργεί στους κατοίκους και επισκέπτες του Αγερσανίου.

Εικόνες εγκατάλειψης στο Αγερσανί Νάξου

«Στους ήδη παραμελημένους δρόμους στο κέντρο του χωριού μας ήρθαν να δώσουν τη χαριστική βολή. Λακκούβες, λάσπες σπασμένοι δρόμοι και πλήρης εγκατάλειψη» σημειώνει κάτοικος και προσθέτει ότι δεν αξίζει στο χωριό του αυτή η μεταχείριση και αυτή η εικόνα. «Σκουπίδια παντού και δημοτικός φωτισμός που έχει να ανάψει από το Μάιο».

Εικόνες εγκατάλειψης στο Αγερσανί Νάξου

«Γιατί μας τιμωρούν άραγε; Γιατί δε λαμβάνουν υπόψη τους τις απόψεις μας και τα αιτήματα μας ακόμα και για τα μικρότερα προβλήματα όπως η αντικατάσταση μιας λάμπας για να φωτιστεί η πλατεία του χωριού μας;» αναρωτιέται κάτοικος του Αγίου Αρσενίου που υπογραμμίζει ότι ο Άγιος Αρσένιος είναι το χωριό που δίνει τα περισσότερα έσοδα στο δήμο λόγω των καταστημάτων στις περισσότερο τουριστικές περιοχές της Νάξου, Αγία Άννα, Άγιο Προκόπιο και Πλάκα.

Εικόνες εγκατάλειψης στο Αγερσανί Νάξου

«Είναι η πρώτη φορά από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου που βλέπω τόση αδιαφορία και εγκατάλειψη στο χωριό μου και ειλικρινά λυπάμαι πολύ γι αυτό. Λυπάμαι που δεν αναγνωρίζεται η προσφορά μας στο δήμο, λυπάμαι που νιώθουμε πολίτες δεύτερης κατηγορίας, λυπάμαι για το όμορφο χωριό μας που για τους διοικούντες δεν αξίζει ούτε για την αλλαγή μιας λάμπας φωτισμού» λέει αγανακτισμένος άλλος κάτοικος του χωριού.

Εικόνες εγκατάλειψης στο Αγερσανί Νάξου Εικόνες εγκατάλειψης στο Αγερσανί Νάξου Εικόνες εγκατάλειψης στο Αγερσανί Νάξου

Ακολουθήστε το naxostimes.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

(Visited 3.281 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*