Με επιτυχία και πλήθος κόσμου η κοπή της βασιλόπιτας του Συλλόγου Σκαδιωτών-Μεσωτών Νάξου

Newsroom
17/01/2024 23:44
 
 
 

 

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση για την κοπή της βασιλόπιτας του Συλλόγου Σκαδιωτών- Μεσωτών Νάξου, την Κυριακή 14 Ιανουαρίου.

Στην εκδήλωση μεταξύ άλλων παρεβρέθηκαν ο βουλευτής Κυκλάδων Φίλιππος Φόρτωμας, ο δήμαρχος Γαλατσίου Γιώργος Μαρκόπουλος, ο περιφερειακός σύμβουλος Αττικής Νίκος Μαγκανάρης, ο πολιτευτής Κυκλάδων του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Γιάννης Βλασερός, εκπρόσωποι της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, πρόεδροι και μέλη Ναξιακών Συλλόγων και πλήθος κόσμου που κατέκλυσε την αίθουσα του Συλλόγου στην Αθήνα που πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση.

Με ομόφωνη απόφαση του Δ.Σ. του Συλλόγου Σκαδιωτών-Μεσωτών, τιμήθηκε για την διαχρονική και σπουδαία προσφορά της στον Σύλλογο η πρώην πρόεδρός του Συλλόγου, κα Αθηνά Χωριανοπούλου-Πιτταρά. Τον τιμητικό έπαινο της παρέδωσε ο Δήμαρχος Γαλατσίου, κ. Μαρκόπουλος.

Να σημειωθεί ότι ακολούθησε νησιώτικο γλέντι.

Η ευχαριστήρια ανακοίνωση του Συλλόγου

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η κοπή της βασιλόπιτας του Συλλόγου Σκαδιωτών- Μεσωτών Νάξου, στις 14.01.2024. Πλήθος κόσμου γέμισε την λέσχη μας και τον χώρο έξω από αυτήν. Ευχαριστούμε θερμά όσα μέλη και φίλους/-ες παρέστησαν, καθώς και: τον Δήμαρχο Γαλατσίου, Γιώργο Μαρκόπουλο, τον Περιφερειακό Σύμβουλο Αττικής, Νίκο Μαγκανάρη, την εκπρόσωπο του Δημάρχου Αθηναίων και Δημοτική Σύμβουλο, Ελένη Ζωντήρου, τον Βουλευτή Κυκλάδων, Φίλιππο Φόρτωμα, την Δημοτική Σύμβουλο Γαλατσίου, Μαρία Χωριανοπούλου, τον Σύμβουλο 6ης Δημοτικής Κοινότητας Δ. Αθηναίων, Γιάννη Πρωτοψάλτη, τον εκπρόσωπο της Βουλευτού Κυκλάδων Αικ. Μονογυιού, Μανώλη Μουστάκα. Από το Δ.Σ. της Ο.ΝΑ.Σ., την Πρόεδρο, Ευανθία Ζιούλη, τον Β’ αντιπρόεδρο, Πέτρο Σιδερή, την Γεν. γραμματέα, Παρασκευή- Αντωνία Θεοφίλου, τα Μέλη, Δημήτρη Νίνο, Kαλλιόπη Μαρούλη, Απόστολο Μήνδρου, την Γραμματέα του Συλλόγου Σαγκριωτών και Μέλος της Ο.ΝΑ.Σ., Κατερίνα Γρατσία, τον Πρόεδρο του Συλλόγου Κεραμωτής, Νίκο Φυρογένη, τον Πρόεδρο του Συλλόγου Απολλωνιατών και Έφορο της Ο.ΝΑ.Σ., Μιχάλη Λεβογιάννη, από τον Σύλλογο Κορωνίδας τον Πρόεδρο, Γιάννη Στάη και την Γραμματέα, Ελένη Ανδρή, τον Α’ έφορο του Συλλόγου Δανακιωτών, Στέλιο Δρυμαλίτη, τον Πρόεδρο του Συλλόγου Φιλωτιτών, Βασίλη Βασιλάκη, τον ιατρό, πρόεδρο του Ν.Ο.Β.Ε. και πολιτευτή στις Κυκλάδες, Δρα Γιάννη Βλασερό και τον Πρόεδρο του Συλλόγου Κορωνιδιατών, Γιώργο Κουφόπουλο.

Με ομόφωνη απόφαση του Δ.Σ., τιμήθηκε για την διαχρονική και σπουδαία προσφορά της στον Σύλλογο η πρώην πρόεδρός μας, κα Αθηνά Χωριανοπούλου-Πιτταρά. Τον τιμητικό έπαινο της παρέδωσε ο Δήμαρχος Γαλατσίου, κ. Μαρκόπουλος. Την ευχαριστούμε θερμά για όλα και της ευχόμαστε να είναι πάντα υγιής και δραστήρια!

Την βασιλόπιτα ευλόγησε ο Αιδεσιμολογιώτατος Πρωτοπρεσβύτερος κ. Χρήστος Λογαράς, τον οποίον και ευχαριστούμε. Προσφέρθηκε σπιτικό φαγητό που ετοίμασαν και έφεραν τα μέλη του Συλλόγου μας. Τις/τους ευχαριστούμε πολύ! Όσοι κέρδισαν τα 3 φλουριά που βρίσκονταν στην βασιλόπιτα, έλαβαν δώρο από μία κασετίνα με Καλλυντικά «ΚΟΡΡΕΣ», αξίας 150,00€, ευγενική προσφορά του συγχωριανού μας, κ. Νίκου Φακίνου.

Ακολούθησε νησιώτικο γλέντι, με τους Στάθη Στάη και Κώστα Μουστάκα, οι οποίοι μας διασκέδασαν με γνήσιο παραδοσιακό πρόγραμμα. Τους ευχαριστούμε πολύ! Τέλος, ευχαριστούμε για την πολύτιμη συμβολή τους και την προετοιμασία του χώρου τα μέλη του Συλλόγου, Νίκο Φλώριου Φάρκωνα και Γιάννη Πρεβενιό, οι οποίοι, επιπλέον, φρόντισαν για τον ηχητικό εξοπλισμό και το οπτικοακουστικό υλικό της βράβευσης, αντίστοιχα.

Και του χρόνου, με υγεία!

Ακολουθήστε το naxostimes.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

(Visited 733 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*