Σε ΣΚΑΪ και ERT News η τουριστική κίνηση του Πάσχα στη Νάξο και η τιμή του ναξιώτικου αρνιού και κατσικιού (video)

λιμάνι Νάξου τουρίστες
Newsroom
22/04/2024 00:35
 
 
 

 

Σε δύο διαφορετικές τηλεοπτικές εκπομπές, η τουριστική κίνηση του Πάσχα και η τιμή του ναξιώτικου αρνιού και κατσικιού αναλύθηκαν από το Δημήτρη Καπούνη και δύο εκπροσώπους του επιχειρηματικού τομέα της Νάξου.

Στην εκπομπή «Καλημέρα» του ΣΚΑΪ, ο Πρόεδρος της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Νάξου, Δημήτρης Καπούνης, εξέφρασε την ανησυχία του για τις τιμές των προϊόντων. Ειδικότερα, αναφέρθηκε στην χαμηλή αποδοτικότητα για τους κτηνοτρόφους λόγω των υψηλών εξόδων παραγωγής. Αναφέρθηκε επίσης στην πτώση της κτηνοτροφικής παραγωγής στη Νάξο τα τελευταία χρόνια.

Από την πλευρά του, ο ιδιοκτήτης ξενοδοχείου Μιχάλης Κρητικός ανέφερε ότι αναμένεται μεγάλη τουριστική κίνηση το Πάσχα στη Νάξο, αλλά και ότι ο κλάδος προετοιμάζεται για την επικείμενη καλοκαιρινή σεζόν. Ωστόσο, ανέφερε ότι υπάρχουν προκλήσεις λόγω των διακυμάνσεων που προκύπτουν λόγω των Ολυμπιακών Αγώνων.

Στην εκπομπή «Update» του ERT News, οι εκπρόσωποι της επιχειρηματικής κοινότητας της Νάξου εξέφρασαν αισιοδοξία για την τουριστική περίοδο του Πάσχα. Ο αντιπρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Νάξου, Γιώργος Λατίνας, αναφέρθηκε στις προετοιμασίες του κλάδου για την επικείμενη περίοδο, εκφράζοντας την προθυμία των επιχειρήσεων να φιλοξενήσουν τους επισκέπτες με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Τέλος, αναφέρθηκαν και στη λειψυδρία που αντιμετωπίζει η Νάξος, με τον αγροτοκτηνοτροφικό τομέα να αισθάνεται τις επιπτώσεις της. Ωστόσο, ο τουριστικός τομέας φαίνεται να έχει λάβει μέτρα προφύλαξης.

Ακολουθήστε το naxostimes.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

(Visited 634 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*