Πρόσκληση Χατζηανδρέου στους προέδρους των Κοινοτήτων να παραστούν στη συνεδρίαση για την αύξηση των δημοτικών τελών

Newsroom
12/05/2024 23:35
 
 
 

 

«Επιβεβλημένη η παρουσία και η τοποθέτηση των προέδρων των δημοτικών Κοινοτήτων Νάξου και Μικρών Κυκλάδων στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου για την αύξηση των δημοτικών τελών»

Αύριο, Δευτέρα 13 Μαΐου 2023, θα πραγματοποιηθεί συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων στις 19:00. Στην ατζέντα της συνεδρίασης περιλαμβάνονται θέματα που αφορούν στην αύξηση των δημοτικών τελών ύδρευσης, άρδευσης, αποχέτευσης, καθαριότητας, ηλεκτροφωτισμού, καθώς και των δημοτικών τελών αθλητισμού και πολιτισμού.

Ο Λεονάρδος Χατζηανδρέου και η δημοτική παράταξη «Δύναμη Αλλαγής», προσκαλεί τους προέδρους των δημοτικών Κοινοτήτων του δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων να παραστούν και να τοποθετηθούν στη συνεδρίαση, επισημαίνοντας τη σοβαρότητα των θεμάτων που θα συζητηθούν, τα οποία επηρεάζουν άμεσα όλους τους δημότες.

Η ανοιχτή επιστολή του κ. Χατζηανδρέου και της παράταξής του:

Προς:
– Προέδρους των Δημοτικών Κοινοτήτων του Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων

Σας ενημερώνουμε ότι αύριο Δευτέρα 13 Μαΐου 2023 , στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 19:00, περιλαμβάνονται θέματα για την αύξηση των δημοτικών τελών ύδρευσης, άρδευσης, αποχέτευσης, καθαριότητας, ηλεκτροφωτισμού καθώς και των δημοτικών τελών αθλητισμού, και πολιτισμού.

Επειδή τα παραπάνω θέματα είναι ιδιαίτερα σοβαρά και επηρεάζουν όλους τους δημότες Νάξου και Μικρών Κυκλάδων, θεωρούμε επιβεβλημένη την παρουσία και την τοποθέτησή σας στη συνεδρίαση.

Λεονάρδος Χατζηανδρέου
Δημοτική παράταξη «Δύναμη Αλλαγής»

Ακολουθήστε το naxostimes.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

(Visited 329 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*