Επίσκεψη κλιμακίου της Ν.Δ. στη Νάξο με επικεφαλής τον υφ. Αγροτικής Ανάπτυξης Σταύρο Κελέτση

Newsroom
15/05/2024 23:14
 
 
 

 

Θα συζητηθούν θέματα που απασχολούν τον αγροκτηνοτροφικό τομέα της Νάξου με επίκεντρο τη λειψυδρία και το φράγμα Τσικαλαριού

Στο πλαίσιο των επισκέψεων στελεχών της Νέας Δημοκρατίας, ενόψει των ευρωεκλογών, την Παρασκευή 17 Μαΐου κλιμάκιο με επικεφαλής τον υφυπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Σταύρο Κελέτση θα επισκεφτεί τη Νάξο.

Τον κ. Κελέτση μεταξύ άλλων θα συνοδεύει η επικεφαλής της Ειδικής Γραμματείας για την Προστασία των Ζώων Συντροφιάς του Υπουργείου Εσωτερικών, Μαριάνθη Δημοπούλου καθώς και οι βουλευτές Κυκλάδων Κατερίνα Μονογυιού και Μάρκος Καφούρος και Δωδεκανήσου Μάνος Κόνσολας.

Όπως αναφέρουν πληροφορίες ο κ. Κελέτσης θα αφιχθεί στη Νάξο το πρωί της Παρασκευής και θα έχει συναντήσεις με τον έπαρχο Νάξου Γιάννη Μαργαρίτη, το δήμαρχο Δημήτρη Λιανό, τον επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας Λεονάρδο Χατζηανδρέου και δημοτικούς συμβούλους της παράταξής του, τον πρόεδρο Δημήτρη Καπούνη και τη διοίκηση της ΕΑΣ Νάξου και το Μητροπολίτη Παροναξίας κ. Καλλίνικο. Την ίδια ημέρα το κλιμάκιο της ΝΔ θα επισκεφτεί και το Φιλώτι όπου θα έχει συνάντηση με τον Σύλλογο Κτηνοτρόφων.

Στο επίκεντρο το φράγμα Τσικαλαριού

Το έργο του φράγματος Τσικαλαριού και το εάν θα προχωρήσει και πότε, αναμένεται να μπει στο επίκεντρο των συζητήσεων με τον υφυπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Σταύρο Κελέτση. Επίσης μεταξύ άλλων θα συζητηθούν θέματα όπως η λειψυδρία και τα προβλήματα που προκαλεί στον αγροκτηνοτροφικό τομέα, αλλά και η πλήρης εφαρμογή του μεταφορικού ισοδύναμου.

Ακολουθήστε το naxostimes.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

(Visited 287 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*