Στη Νάξο ο υφυπουργός Aγροτικής Aνάπτυξης και Tροφίμων Σταύρος Kελέτσης

Κελέτσης Νάξος
Newsroom
17/05/2024 11:01
 
 
 

 

Στη Νάξο αφίχθηκε το πρωί της Παρασκευής 17 Μαΐου με πτήση της Oλυμπιακής ο υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Tροφίμων Σταύρος Kελέτσης.

Κελέτσης Νάξος

Στο αεροδρόμιο τον υποδέχθηκαν ο βουλευτής Κυκλάδων Μάρκος Καφούρος, ο έπαρχος Νάξου Γιάννης Μαργαρίτης καθώς και ο Γραμματέας της Τοπικής Οργάνωσης Νάξου της Νέας Δημοκρατίας Αντώνης Μανιός. Τον κ. Κελέτση συνοδεύουν επίσης η επικεφαλής της ειδικής Γραμματείας για την προστασία των ζώων συντροφιάς του υπουργείου Εσωτερικών Μαριάνθη Δημοπούλου καθώς και οι βουλευτές Κατερίνα Μονογιού και Μάνος Κονσόλας.

Κελέτσης Νάξος

Όπως αναφέρουν πληροφορίες ο κ. Κελέτσης θα έχει συναντήσεις με τον έπαρχο Νάξου Γιάννη Μαργαρίτη, το δήμαρχο Δημήτρη Λιανό, τον επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας Λεονάρδο Χατζηανδρέου και δημοτικούς συμβούλους της παράταξής του, τον πρόεδρο Δημήτρη Καπούνη και τη διοίκηση της ΕΑΣ Νάξου και το Μητροπολίτη Παροναξίας κ. Καλλίνικο. Το κλιμάκιο της ΝΔ θα επισκεφτεί επίσης και το Φιλώτι όπου θα έχει συνάντηση με τον Σύλλογο Κτηνοτρόφων.

Στο επίκεντρο το φράγμα Τσικαλαριού

Το έργο του φράγματος Τσικαλαριού και το εάν θα προχωρήσει και πότε, αναμένεται να μπει στο επίκεντρο των συζητήσεων με τον υφυπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Σταύρο Κελέτση όπως και ζητήματα του πρωτογενούς τομέα. Μεταξύ άλλων θα συζητηθούν θέματα όπως η λειψυδρία και τα προβλήματα που προκαλεί στον αγροκτηνοτροφικό τομέα, αλλά και η πλήρης εφαρμογή του μεταφορικού ισοδύναμου.

Ακολουθήστε το naxostimes.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

(Visited 942 times, 1 visits today)

One Comment

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*